Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Mustafa Tahsin Yılmaz
Yayın
3
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
16
3
Yayın
1
Hakemlik
16
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Kurum
Yayınlar
Optimization of exopolysaccharide production of Lactobacillus brevis E25 using RSM and characterization
Yazarlar:
Ertan Ermiş
, Ecem Poyraz,
Enes Dertli
,
Mustafa Tahsin Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Sakarya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.16984/saufenbilder.545929
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1712
0
FAVORİ
1712
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
LACTOBACILLUS DELBRUECKII SUBSP. BULGARICUS VE STREPTOCOCCUS THERMOPHILUS İLE FERMENTE EDİLMİŞ FINDIK SÜTÜNÜN KARAKTERİZASYONU
Yazarlar:
Ertan Ermiş
, Rabia Güneş, İnci Zent,
Muhammed Yusuf Çağlar
,
Mustafa Tahsin Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18022
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1695
0
FAVORİ
1695
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Prebiyotik Oligosakkaritlerin Kaynakları, Üretimleri ve Gıda Uygulamaları
Yazarlar:
Mehmet Demirci
,
Osman Sağdıç
,
Mustafa Çavuş
,
Halime Pehlivanoğlu
,
Mustafa Tahsin Yılmaz
,
Muhammed Çağlar
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
18875
0
FAVORİ
18875
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Gıda
Sakarya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Hakemlik
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Optimization of exopolysaccharide production of Lactobacillus brevis E25 using RSM and characterization
Yazarlar:
Ertan Ermiş
, Ecem Poyraz,
Enes Dertli
,
Mustafa Tahsin Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Sakarya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.16984/saufenbilder.545929
ATIF
8
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1712
8
ATIF
0
FAVORİ
1712
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
LACTOBACILLUS DELBRUECKII SUBSP. BULGARICUS VE STREPTOCOCCUS THERMOPHILUS İLE FERMENTE EDİLMİŞ FINDIK SÜTÜNÜN KARAKTERİZASYONU
Yazarlar:
Ertan Ermiş
, Rabia Güneş, İnci Zent,
Muhammed Yusuf Çağlar
,
Mustafa Tahsin Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18022
ATIF
8
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1695
8
ATIF
0
FAVORİ
1695
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat