Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Yeliz Demir
Dr. Öğr. Üyesi
Isparta uygulamalı bilimler üniversitesi
Yayın
13
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
9
TR Dizin Atıf
24
13
Yayın
6
Hakemlik
9
CrossRef Atıf
24
TR Dizin Atıf
0000-0003-0184-6828
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gastronomi
Geleneksel Yemek
Gıda Tüketimi
Kurum
Isparta uygulamalı bilimler üniversitesi
Popüler Yayınları
X, Y ve Z Kuşağı Bireylerin Yeme Alışkanlıklarını Etkileyen Motivasyon Faktörlerini Belirlemeye Yönelik Bir Araştırma
Yazarlar:
Yeliz Demir
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
576
0
ATIF
2
FAVORİ
576
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Paylaşım Ekonomisi Kapsamında Yemek Paylaşma Sitelerinin Analizi
Yazarlar:
Yeliz Demir
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.32572/guntad.678419
ATIF
7
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2088
7
ATIF
1
FAVORİ
2088
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜRK MUTFAĞINDA TÜKETİLEN YEMEKLERİN MUTFAK EĞİTİMİ ALAN BİREYLER TARAFINDAN BİLİNME DURUMUNUN TESPİTİ
Yazarlar:
Yeliz Demir
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Uluslararası Beşeri Bilimler ve Eğitim Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1013
0
ATIF
1
FAVORİ
1013
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
X, Y ve Z Kuşaklarının Türk Kahvesi Tüketim Alışkanlıklarına Yönelik Bir Araştırma
Yazarlar:
Yeliz Demir
,
Kübra Sağlam
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1024
0
ATIF
1
FAVORİ
1024
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
HOMO SAPIENS'TEN HOMO VIDENS'E YEMEK KÜLTÜRÜNÜN GELECEĞİ: SOSYAL MEDYADAKİ HIZLI TARİF VİDEOLARI ÜZERİNE BİR ÇALIŞMA
Yazarlar:
Yeliz Demir
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.30794/pausbed.1476626
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
160
0
ATIF
1
FAVORİ
160
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
HOMO SAPIENS'TEN HOMO VIDENS'E YEMEK KÜLTÜRÜNÜN GELECEĞİ: SOSYAL MEDYADAKİ HIZLI TARİF VİDEOLARI ÜZERİNE BİR ÇALIŞMA
Yazarlar:
Yeliz Demir
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.30794/pausbed.1476626
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
160
1
FAVORİ
160
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
X, Y ve Z Kuşağı Bireylerin Yeme Alışkanlıklarını Etkileyen Motivasyon Faktörlerini Belirlemeye Yönelik Bir Araştırma
Yazarlar:
Yeliz Demir
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
576
2
FAVORİ
576
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Eğitim Mutfaklarında Gıda İsrafı Sürecinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma
Yazarlar:
Yeliz Demir
,
Mehmet Erkan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
409
0
FAVORİ
409
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
X, Y ve Z Kuşaklarının Türk Kahvesi Tüketim Alışkanlıklarına Yönelik Bir Araştırma
Yazarlar:
Yeliz Demir
,
Kübra Sağlam
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1024
1
FAVORİ
1024
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sığır Eti Üretiminde Su Ayak izi Durumu
Yazarlar:
Yeliz Demir
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1293
0
FAVORİ
1293
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜRK MUTFAĞI KONUSUNDA YAYINLANAN LİSANSÜSTÜ TEZLERİN BETİMSEL İÇERİK ANALİZİ
Yazarlar:
Yeliz Demir
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Journal of Applied Tourism Research
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
418
0
FAVORİ
418
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜRK MUTFAĞINDA TÜKETİLEN YEMEKLERİN MUTFAK EĞİTİMİ ALAN BİREYLER TARAFINDAN BİLİNME DURUMUNUN TESPİTİ
Yazarlar:
Yeliz Demir
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Uluslararası Beşeri Bilimler ve Eğitim Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1013
1
FAVORİ
1013
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yeni Tip Koronavirüs (Covid-19) Salgınının Dünya Gıda Sistemi Üzerindeki Etkileri
Yazarlar:
Yeliz Demir
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1693
0
FAVORİ
1693
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel Ekşi Mayanın Sağlık ve Ekmek Üzerindeki Etkileri
Yazarlar:
Yeliz Demir
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6917
0
FAVORİ
6917
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BİREYLERİN HANE İÇİ GIDA İSRAFI İLE İLGİLİ ALGILAMALARINI DEĞERLENDİRMEYE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Yeliz Demir
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Karadeniz Uluslararası Bilimsel Dergi
DOI: 10.17498/kdeniz.750092
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2865
0
FAVORİ
2865
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Hedonik ve Yararcı Tüketim Değerinin Memnuniyet ve Davranışsal Niyetler Üzerindeki Etkisini Belirlemeye Yönelik Bir Araştırma
Yazarlar:
Yeliz Demir
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Uluslararası Beşeri Bilimler ve Eğitim Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
597
0
FAVORİ
597
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The Effects of Industry 4.0 on the Food and Beverage Industry
Yazarlar:
Yeliz Demir
, Fusun Istanbullu Dincer
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Journal of Tourismology
DOI: 10.26650/jot.2020.6.1.0006
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2530
0
FAVORİ
2530
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Paylaşım Ekonomisi Kapsamında Yemek Paylaşma Sitelerinin Analizi
Yazarlar:
Yeliz Demir
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.32572/guntad.678419
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2088
1
FAVORİ
2088
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Aydın Gastronomy
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Journal of Applied Tourism Research
Journal of Tourismology
Karadeniz Uluslararası Bilimsel Dergi
Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Uluslararası Beşeri Bilimler ve Eğitim Dergisi
Hakemlik
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Journal of Applied Tourism Research
Journal of Hospitality and Tourism Issues
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yayınlar
BİREYLERİN HANE İÇİ GIDA İSRAFI İLE İLGİLİ ALGILAMALARINI DEĞERLENDİRMEYE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Yeliz Demir
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Karadeniz Uluslararası Bilimsel Dergi
DOI: 10.17498/kdeniz.750092
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2865
2
ATIF
0
FAVORİ
2865
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Paylaşım Ekonomisi Kapsamında Yemek Paylaşma Sitelerinin Analizi
Yazarlar:
Yeliz Demir
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.32572/guntad.678419
ATIF
7
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2088
7
ATIF
1
FAVORİ
2088
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat