Feramuz Ozdemir profil resmi
Feramuz Ozdemir Akdeniz Üniversitesi
Yayın 4 Hakemlik 5 CrossRef Atıf 18
4 Yayın
5 Hakemlik
18 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

Akdeniz Üniversitesi

Popüler Yayınları

SİYAH ÇAY HARMANINDA PARTİKÜL BOYUTU VE DEMLEME SÜRESİNİN DEM ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Sinem Salman, Negin Azarabadi , Feramuz Ozdemir
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19041
ATIF 5 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3143

5

1

3143

Yayınlar

SİYAH ÇAY HARMANINDA PARTİKÜL BOYUTU VE DEMLEME SÜRESİNİN DEM ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Sinem Salman, Negin Azarabadi , Feramuz Ozdemir
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19041
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3143

1

3143

Beyaz Çay: Üretimi, Bileşimi ve Sağlık Üzerine Etkileri
Yazarlar: Sinem Salman, Feramuz Özdemir
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449867
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 12437

0

12437

FARKLI KALİTEDEKİ İRAN SAFRANLARIN KROSİN İÇERİĞİ VE UÇUCU BİLEŞENLERİNİN BELİRLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18018
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1871

0

1871

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

SİYAH ÇAY HARMANINDA PARTİKÜL BOYUTU VE DEMLEME SÜRESİNİN DEM ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Sinem Salman, Negin Azarabadi , Feramuz Ozdemir
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19041
ATIF 5 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3143

5

1

3143

Beyaz Çay: Üretimi, Bileşimi ve Sağlık Üzerine Etkileri
Yazarlar: Sinem Salman, Feramuz Özdemir
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449867
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 12437

4

0

12437

FARKLI KALİTEDEKİ İRAN SAFRANLARIN KROSİN İÇERİĞİ VE UÇUCU BİLEŞENLERİNİN BELİRLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18018
ATIF 9 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1871

9

0

1871

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.