Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ferhan Balcı Torun
Dr.
AKDENIZ UNIVERSITY
Yayın
4
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
1
4
Yayın
6
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Teknolojileri
Meyve-Sebze Teknolojisi
Temel Gıda İşlemleri
Kurum
AKDENIZ UNIVERSITY
Yayınlar
NAR SUYUNUN ALJİNAT KÜRECİKLERİ İLE ENKAPSÜLASYONU: İŞLEM KOŞULLARININ OPTİMİZASYONU
Yazarlar:
Ferhan Balcı Torun
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24024
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
114
0
FAVORİ
114
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’de Yaygın Olarak Tüketilen Bitki Çaylarının Tıp ve Diş Hekimliğinde Uygulama Alanları
Yazarlar:
Ferhan Balcı Torun
,
Rasih Felek
,
Hatice Harorlı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Akdeniz Diş Hekimliği Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1325
0
FAVORİ
1325
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÇİLEK AROMASININ DEPOLAMA KARARLILIĞI ÜZERİNE PÜSKÜRTEREK KURUTMA YÖNTEMİYLE ENKAPSÜLASYON İŞLEMİNİN ETKİSİ VE MİKROKAPSÜLLERİN MODEL GIDALARDA ETKİNLİĞİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Ferhan Balcı Torun
,
Feramuz Ozdemir
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21070
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1052
0
FAVORİ
1052
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SİYAH ÇAY ÜRETİM ATIKLARINDAN KONSANTRE ÇAY EKSTRAKTI ÜRETİMİNDE KREMA OLUŞUM KOŞULLARININ VE BİLEŞİMİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Ferhan Balcı Torun
,
Kübra Sultan Özdemir
,
Rukiye Mavuş
,
Mehmet Torun
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20145
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1397
0
FAVORİ
1397
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akdeniz Diş Hekimliği Dergisi
Gıda
Hakemlik
Akdeniz Mühendislik Dergisi
Gıda
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Yayınlar
SİYAH ÇAY ÜRETİM ATIKLARINDAN KONSANTRE ÇAY EKSTRAKTI ÜRETİMİNDE KREMA OLUŞUM KOŞULLARININ VE BİLEŞİMİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Ferhan Balcı Torun
,
Kübra Sultan Özdemir
,
Rukiye Mavuş
,
Mehmet Torun
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20145
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1397
1
ATIF
0
FAVORİ
1397
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat