Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Kübra Sultan Özdemir
Dr. Öğr. Üyesi
KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ
Yayın
4
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
2
TR Dizin Atıf
1
4
Yayın
3
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
0000-0002-7428-1840
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
PROBİYOTİKLERİN MİKROENKAPSÜLASYONUNDA KULLANILAN YÖNTEMLER VE GIDA TEKNOLOJİSİNDE UYGULAMALARI
Yazarlar: Müzeyyen Kalfazade,
Kübra Sultan Özdemir
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22054
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
789
0
ATIF
1
FAVORİ
789
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
PROBİYOTİKLERİN MİKROENKAPSÜLASYONUNDA KULLANILAN YÖNTEMLER VE GIDA TEKNOLOJİSİNDE UYGULAMALARI
Yazarlar: Müzeyyen Kalfazade,
Kübra Sultan Özdemir
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22054
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
789
1
FAVORİ
789
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KETEN TOHUMU YAĞI VE AYÇİÇEK YAĞINDAN FARKLI VAKSLAR KULLANILARAK OLUŞTURULAN OLEOJELLERİN BİSKÜVİ KALİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Kübra Sultan Özdemir
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21108
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1294
0
FAVORİ
1294
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SİYAH ÇAY ÜRETİM ATIKLARINDAN KONSANTRE ÇAY EKSTRAKTI ÜRETİMİNDE KREMA OLUŞUM KOŞULLARININ VE BİLEŞİMİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Ferhan Balcı Torun
,
Kübra Sultan Özdemir
,
Rukiye Mavuş
,
Mehmet Torun
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20145
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1498
0
FAVORİ
1498
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BERGAMUT UÇUCU YAĞININ ARAP ZAMKI VE MALTODEKSTRİN KARIŞIMLARI KULLANILARAK MİKROENKAPSÜLASYONU: UÇUCU YAĞ BİLEŞENLERİNİN STABİLİTE VE SALINIM ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Kübra Sultan Özdemir
,
Negin Azarabadi
,
Ayhan Topuz
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18093
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1273
0
FAVORİ
1273
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Hakemlik
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Food and Health
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
Yayınlar
SİYAH ÇAY ÜRETİM ATIKLARINDAN KONSANTRE ÇAY EKSTRAKTI ÜRETİMİNDE KREMA OLUŞUM KOŞULLARININ VE BİLEŞİMİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Ferhan Balcı Torun
,
Kübra Sultan Özdemir
,
Rukiye Mavuş
,
Mehmet Torun
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20145
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1498
1
ATIF
0
FAVORİ
1498
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BERGAMUT UÇUCU YAĞININ ARAP ZAMKI VE MALTODEKSTRİN KARIŞIMLARI KULLANILARAK MİKROENKAPSÜLASYONU: UÇUCU YAĞ BİLEŞENLERİNİN STABİLİTE VE SALINIM ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Kübra Sultan Özdemir
,
Negin Azarabadi
,
Ayhan Topuz
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18093
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1273
1
ATIF
0
FAVORİ
1273
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat