Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ayhan Topuz
Prof. Dr.
AKDENIZ UNIVERSITY
Yayın
7
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
20
TR Dizin Atıf
64
7
Yayın
4
Hakemlik
20
CrossRef Atıf
64
TR Dizin Atıf
0000-0002-6610-9143
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Kurum
AKDENIZ UNIVERSITY
Yayınlar
Ardıç (Juniperus drupacea L.) Ekstrakt Tozu Üretiminde Taşıyıcı Bileşimi ve Püskürtmeli Kurutma Parametrelerinin Yanıt Yüzey Yöntemiyle Optimizasyonu
Yazarlar:
Yusuf Yılmaz
,
Ecem Vural
,
Ayhan Topuz
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1603502
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
122
0
FAVORİ
122
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Depolama Süresinin Farklı Kurutma Yöntemleri ile Kurutulmuş Kamkat Dilimlerinin Bazı Kalite Özelliklerine Etkisi
Yazarlar:
Demet Yıldız Turgut
,
Ayhan Topuz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.29133/yyutbd.643636
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1988
0
FAVORİ
1988
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÜZÜM, NAR VE KARA HAVUÇ SULARININ FARKLI YÖNTEMLERLE KONSANTRASYONUNUN MATEMATİKSEL MODELLENMESİ
Yazarlar:
Cüneyt Dinçer
,
İhsan Burak Çam
,
Mehmet Torun
, Handan Başünal Gülmez,
Ayhan Topuz
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19080
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1025
0
FAVORİ
1025
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KIRINIM PENCERELİ KURUTMA VE SICAK HAVA AKIMINDA KURUTMA İŞLEM ŞARTLARININ KUŞBURNU TOZLARININ FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
İsmail Tontul
, Emrah Eroğlu,
Ayhan Topuz
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18092
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1883
0
FAVORİ
1883
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BERGAMUT UÇUCU YAĞININ ARAP ZAMKI VE MALTODEKSTRİN KARIŞIMLARI KULLANILARAK MİKROENKAPSÜLASYONU: UÇUCU YAĞ BİLEŞENLERİNİN STABİLİTE VE SALINIM ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Kübra Sultan Özdemir
,
Negin Azarabadi
,
Ayhan Topuz
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18093
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1275
0
FAVORİ
1275
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
UTILIZATION OF ACTIVATED CARBON CLOTH FOR CIGARATTE SMOKE FILTRATION
Yazarlar:
Firdevs Mert
,
Numan Hoda
,
Ayhan Topuz
,
İsmail Tontul
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Eurasian Journal of Environmental Research
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4619
0
FAVORİ
4619
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MEYVE SUYU İŞLEMEDE ULTRASES KULLANIMI
Yazarlar:
Cüneyt Dinçer
,
Ayhan Topuz
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18037
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3909
0
FAVORİ
3909
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Eurasian Journal of Environmental Research
Gıda
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
Editörlük
Akdeniz Mühendislik Dergisi
Teknik Editör , Editör , Editör Yardımcısı
Kurul Üyeliği
Akdeniz Mühendislik Dergisi
Hakemlik
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
Yayınlar
Depolama Süresinin Farklı Kurutma Yöntemleri ile Kurutulmuş Kamkat Dilimlerinin Bazı Kalite Özelliklerine Etkisi
Yazarlar:
Demet Yıldız Turgut
,
Ayhan Topuz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.29133/yyutbd.643636
ATIF
6
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1988
6
ATIF
0
FAVORİ
1988
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÜZÜM, NAR VE KARA HAVUÇ SULARININ FARKLI YÖNTEMLERLE KONSANTRASYONUNUN MATEMATİKSEL MODELLENMESİ
Yazarlar:
Cüneyt Dinçer
,
İhsan Burak Çam
,
Mehmet Torun
, Handan Başünal Gülmez,
Ayhan Topuz
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19080
ATIF
6
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1025
6
ATIF
0
FAVORİ
1025
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KIRINIM PENCERELİ KURUTMA VE SICAK HAVA AKIMINDA KURUTMA İŞLEM ŞARTLARININ KUŞBURNU TOZLARININ FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
İsmail Tontul
, Emrah Eroğlu,
Ayhan Topuz
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18092
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1883
2
ATIF
0
FAVORİ
1883
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BERGAMUT UÇUCU YAĞININ ARAP ZAMKI VE MALTODEKSTRİN KARIŞIMLARI KULLANILARAK MİKROENKAPSÜLASYONU: UÇUCU YAĞ BİLEŞENLERİNİN STABİLİTE VE SALINIM ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Kübra Sultan Özdemir
,
Negin Azarabadi
,
Ayhan Topuz
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18093
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1275
1
ATIF
0
FAVORİ
1275
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MEYVE SUYU İŞLEMEDE ULTRASES KULLANIMI
Yazarlar:
Cüneyt Dinçer
,
Ayhan Topuz
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18037
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3909
5
ATIF
0
FAVORİ
3909
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat