avatar
Cüneyt Dinçer Dr. Öğr. Üyesi Akdeniz Üniversitesi | Akdeniz University
Yayın 10 Hakemlik 19 CrossRef Atıf 22
10 Yayın
19 Hakemlik
22 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

Akdeniz Üniversitesi | Akdeniz University

Yayınlar

0

86

0

230

VAKUMLU EMDİRİM İLE RENKLİ FONKSİYONEL TAVUK ETİ KÜPLERİNİN ÜRETİLMESİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22056
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 576

0

576

0

652

Mısırda Bazı Özelliklerin Genetik Analizi
Yazarlar: Şekip Erdal , Rahime Cengiz , Ahmet Öztürk , Mehmet Pamukçu, Bülent Cengiz, Cüneyt Dinçer , Marvin Paul Scott
DOI: 10.21597/jist.660028
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 521

0

521

0

774

0

1790

ÜZÜM, NAR VE KARA HAVUÇ SULARININ FARKLI YÖNTEMLERLE KONSANTRASYONUNUN MATEMATİKSEL MODELLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19080
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 975

0

975

MEYVE SUYU İŞLEMEDE ULTRASES KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18037
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3818

0

3818

Yayınlar

VAKUMLU EMDİRİM İLE RENKLİ FONKSİYONEL TAVUK ETİ KÜPLERİNİN ÜRETİLMESİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22056
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 576

1

0

576

Termal ve ultrases proseslerinin adaçayı ve hibiskus ekstraktlarının bazı kalite özellikleri üzerine etkisi
Yayın Bilgisi: 2021 , Mediterranean Agricultural Sciences
DOI: 10.29136/mediterranean.786890
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 652

2

0

652

ADAÇAYI EKSTRAKTLARININ FARKLI YÖNTEMLER İLE KONSANTRASYONUNUN MATEMATİKSEL MODELLENMESİ VE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN ARAŞTIRILMASI
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20058
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 774

1

0

774

6

0

1790

ÜZÜM, NAR VE KARA HAVUÇ SULARININ FARKLI YÖNTEMLERLE KONSANTRASYONUNUN MATEMATİKSEL MODELLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19080
ATIF 6 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 975

6

0

975

MEYVE SUYU İŞLEMEDE ULTRASES KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18037
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3818

5

0

3818

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.