Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Elif Aykın Dinçer
Doç. Dr.
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ
Yayın
7
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
10
TR Dizin Atıf
7
7
Yayın
5
Hakemlik
10
CrossRef Atıf
7
TR Dizin Atıf
0000-0003-4427-9819
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Et Teknolojisi
Kurum
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
KARADUT (Morus nigra) VE HİBİSKUS (Hibiscus sabdariffa L.) EKSTRAKTLARI KULLANILARAK BİYOAKTİF BİLEŞENLERCE ZENGİN ve KARMİNE ALTERNATİF OLARAK RENKLENDİRİLMİŞ FONKSİYONEL ET ÇUBUĞU ÜRETİMİ
Yazarlar: Cem Yiğit,
Elif Aykın Dinçer
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24088
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
199
0
FAVORİ
199
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Aljinat bazlı hidrojelle enkapsüle edilmiş nar ekşisi antosiyaninlerinin fizikokimyasal özellikleri
Yazarlar:
Elif Aykın Dinçer
,
Cüneyt Dinçer
,
Osman Topuz
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1377267
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
434
0
FAVORİ
434
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
VAKUMLU EMDİRİM İLE RENKLİ FONKSİYONEL TAVUK ETİ KÜPLERİNİN ÜRETİLMESİ
Yazarlar:
Elif Aykın Dinçer
,
Cüneyt Dinçer
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22056
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
702
0
FAVORİ
702
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KURUTMA SICAKLIĞI VE MİKRODALGA GÜCÜNÜN HİNDİ GÖĞÜS DİLİMLERİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Elif Aykın Dinçer
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21127
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
581
0
FAVORİ
581
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SOĞUK KURUTULMUŞ TAVUK ETİ DİLİMLERİNİN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Elif Aykın Dinçer
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19135
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1255
0
FAVORİ
1255
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KURUTULMUŞ ET ÜRÜNLERİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Elif Aykın Dinçer
,
Mustafa Erbaş
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18124
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3292
0
FAVORİ
3292
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ETİN TUZLANMASI İŞLEMİNDE VAKUMLU EMDİRİM TEKNİĞİNİN KULLANILMASI
Yazarlar:
Elif Aykın Dinçer
,
Mustafa Erbaş
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.338797
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2247
0
FAVORİ
2247
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Bayburt Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Gıda
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yayınlar
VAKUMLU EMDİRİM İLE RENKLİ FONKSİYONEL TAVUK ETİ KÜPLERİNİN ÜRETİLMESİ
Yazarlar:
Elif Aykın Dinçer
,
Cüneyt Dinçer
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22056
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
702
2
ATIF
0
FAVORİ
702
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SOĞUK KURUTULMUŞ TAVUK ETİ DİLİMLERİNİN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Elif Aykın Dinçer
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19135
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1255
4
ATIF
0
FAVORİ
1255
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KURUTULMUŞ ET ÜRÜNLERİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Elif Aykın Dinçer
,
Mustafa Erbaş
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18124
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3292
2
ATIF
0
FAVORİ
3292
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ETİN TUZLANMASI İŞLEMİNDE VAKUMLU EMDİRİM TEKNİĞİNİN KULLANILMASI
Yazarlar:
Elif Aykın Dinçer
,
Mustafa Erbaş
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.338797
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2247
2
ATIF
0
FAVORİ
2247
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat