Mustafa Erbas profil resmi
Mustafa Erbas Prof. Dr. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Yayın 16 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 37 TR Dizin Atıf 54
16 Yayın
3 Hakemlik
37 CrossRef Atıf
54 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

Popüler Yayınları

0

1

6799

BAZI TAHIL BENZERİ ÜRÜNLERİN GLUTENSİZ KEK ÜRETİMİNDE KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19073
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3090

4

1

3090

Yayınlar

0

478

PROBİYOTİK Alkalihalobacillus clausii SPORU İÇEREN KEK ÜRETİMİ
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22105
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 696

0

696

NADİR BİR ŞEKER OLAN D-ALLÜLOZUN BESLENMEDE KULLANIM İMKANLARI VE ÜRETİM YÖNTEMLERİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21010
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1044

0

1044

SİTRİK ASİT ÜRETİMİ VE SAFLAŞTIRILMASI
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20133
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 7264

0

7264

0

1492

0

6077

BAZI TAHIL BENZERİ ÜRÜNLERİN GLUTENSİZ KEK ÜRETİMİNDE KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19073
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3090

1

3090

KURUTULMUŞ ET ÜRÜNLERİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18124
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3081

0

3081

0

3011

0

3295

ÇİYA TOHUMUNDAN ULTRASON DESTEKLİ YAĞ EKSTRAKSİYONUNUN OPTİMİZASYONU
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18013
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1513

0

1513

ETİN TUZLANMASI İŞLEMİNDE VAKUMLU EMDİRİM TEKNİĞİNİN KULLANILMASI
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.338797
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2164

0

2164

0

1838

1

6799

Bal ve Diğer Arı Ürünlerinin Bazı Özellikleri ve İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri
Yazarlar: Ceren Mutlu, Mustafa Erbaş , Sultan Arslan Tontul
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.306074
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 42633

0

42633

GIDALARDA BULUNAN SUYUN FİZİKOKİMYASAL DURUMU ve SORPSİYON İZOTERMLERİ
Yazarlar: Elif Aykın, Sultan Arslan, A Nur Durak, Mustafa Erbaş
Yayın Bilgisi: 2015 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3529

0

3529

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

PROBİYOTİK Alkalihalobacillus clausii SPORU İÇEREN KEK ÜRETİMİ
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22105
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 696

1

0

696

SİTRİK ASİT ÜRETİMİ VE SAFLAŞTIRILMASI
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20133
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 7264

1

0

7264

1

0

1492

BAZI TAHIL BENZERİ ÜRÜNLERİN GLUTENSİZ KEK ÜRETİMİNDE KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19073
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3090

4

1

3090

KURUTULMUŞ ET ÜRÜNLERİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18124
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3081

1

0

3081

1

0

3011

1

0

3295

ÇİYA TOHUMUNDAN ULTRASON DESTEKLİ YAĞ EKSTRAKSİYONUNUN OPTİMİZASYONU
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18013
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1513

2

0

1513

ETİN TUZLANMASI İŞLEMİNDE VAKUMLU EMDİRİM TEKNİĞİNİN KULLANILMASI
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.338797
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2164

2

0

2164

Bal ve Diğer Arı Ürünlerinin Bazı Özellikleri ve İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri
Yazarlar: Ceren Mutlu, Mustafa Erbaş , Sultan Arslan Tontul
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.306074
ATIF 23 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 42633

23

0

42633

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.