Ceren Mutlu profil resmi
Ceren Mutlu Arş. Gör. Akdeniz Üniversitesi
Yayın 7 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 8
7 Yayın
0 Hakemlik
8 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi Gıda Teknolojileri Hububat Teknolojisi Meyve-Sebze Teknolojisi Temel Gıda İşlemleri Yağ Teknolojisi

Kurum

Akdeniz Üniversitesi

Popüler Yayınları

BAZI TAHIL BENZERİ ÜRÜNLERİN GLUTENSİZ KEK ÜRETİMİNDE KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19073
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3153

4

1

3153

Yayınlar

NADİR BİR ŞEKER OLAN D-ALLÜLOZUN BESLENMEDE KULLANIM İMKANLARI VE ÜRETİM YÖNTEMLERİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21010
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1055

0

1055

0

35

0

1505

0

6110

BAZI TAHIL BENZERİ ÜRÜNLERİN GLUTENSİZ KEK ÜRETİMİNDE KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19073
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3153

1

3153

0

3318

ÇİYA TOHUMUNDAN ULTRASON DESTEKLİ YAĞ EKSTRAKSİYONUNUN OPTİMİZASYONU
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18013
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1521

0

1521

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.

Yayınlar

1

0

1505

BAZI TAHIL BENZERİ ÜRÜNLERİN GLUTENSİZ KEK ÜRETİMİNDE KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19073
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3153

4

1

3153

1

0

3318

ÇİYA TOHUMUNDAN ULTRASON DESTEKLİ YAĞ EKSTRAKSİYONUNUN OPTİMİZASYONU
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18013
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1521

2

0

1521

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.