Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Hazal Özhanlı
Doktora
İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ
Yayın
1
Hakemlik
0
1
Yayın
0
Hakemlik
0000-0002-9825-3916
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Biyoteknolojisi
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Hububat Teknolojisi
Kurum
İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ
Yayınlar
NADİR BİR ŞEKER OLAN D-ALLÜLOZUN BESLENMEDE KULLANIM İMKANLARI VE ÜRETİM YÖNTEMLERİ
Yazarlar:
Hazal Özhanlı
, Duygu Bilgin,
Ceren Mutlu
,
Mustafa Erbas
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21010
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1052
0
FAVORİ
1052
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat