Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Recai Ercan
Yayın
2
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
1
2
Yayın
1
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Kurum
Yayınlar
FARKLI ORANLARDA PEYNİR ALTI SUYU KULLANIMININ BEYAZ VE TAM BUĞDAY UNLARINDAN ÜRETİLEN EKMEKLERİN BAZI ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Zeynep Cansız,
Cihadiye Candal
,
Ceren Mutlu
,
Sultan Arslan Tontul
,
Recai Ercan
,
Mustafa Erbaş
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19066
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1492
0
FAVORİ
1492
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bisküvilik İçin Seçilmiş İleri Kademe Yumuşak Ekmeklik Buğday Hatlarının Kuru ve Sulu Koşullarda Verim ve Bazı Tane Özellikleri
Yazarlar: Yaşar Karaduman,
Recai Ercan
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1619
0
FAVORİ
1619
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Dergisi
Hakemlik
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Yayınlar
FARKLI ORANLARDA PEYNİR ALTI SUYU KULLANIMININ BEYAZ VE TAM BUĞDAY UNLARINDAN ÜRETİLEN EKMEKLERİN BAZI ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Zeynep Cansız,
Cihadiye Candal
,
Ceren Mutlu
,
Sultan Arslan Tontul
,
Recai Ercan
,
Mustafa Erbaş
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19066
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1492
1
ATIF
0
FAVORİ
1492
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat