Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ceren Mutlu
Dr. Öğr. Üyesi
BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ
Yayın
7
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
2
TR Dizin Atıf
11
7
Yayın
4
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
11
TR Dizin Atıf
0000-0003-4943-2798
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Ketencik Proteinlerinin Bazı Tekno-Fonksiyonel Özellikleri Üzerine Ultrasonikasyon Uygulamasının Etkisi
Yazarlar:
Fatma Korkmaz
,
Ceren Mutlu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1460994
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
354
0
FAVORİ
354
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
VAKUM KURUTMA YÖNTEMİ İLE PROPOLİS TOZU ÜRETİMİ VE TOZUN BAZI ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Ceren Mutlu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23109
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
277
0
FAVORİ
277
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ARI POLENİNİN BAZI FİZİKSEL, FONKSİYONEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ VE BİYOLOJİK ETKİLERİ
Yazarlar:
Sude Eşerler
,
Sevilay Vardarlı
,
Güliye Savaş
,
Ceren Mutlu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Uludağ Arıcılık Dergisi
DOI: 10.31467/uluaricilik.1319365
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1132
0
FAVORİ
1132
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ARI EKMEĞİNİN BAZI FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ VE SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Feyza Şimşek
,
Büşra Çetin
,
Ceren Mutlu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23038
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
815
0
FAVORİ
815
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ULTRASONİKASYON VE SOKSALET YÖNTEMLERİYLE EKSTRAKTE EDİLEN KETENCİK TOHUM YAĞLARININ OKSİDATİF ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Ceren Mutlu
,
Fatma Korkmaz
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23020
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
442
0
FAVORİ
442
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FONKSİYONEL BİR ARICILIK ÜRÜNÜ OLAN ARI SÜTÜNÜN BAZI ÖZELLİKLERİ ve SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Gülizar Mutlu
,
Doğa Akbulut
,
Nurten Seha Aydın
,
Ceren Mutlu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Uludağ Arıcılık Dergisi
DOI: 10.31467/uluaricilik.1275691
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1689
0
FAVORİ
1689
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
C VİTAMİNİNİN 2-KETO-L-GULONİK ASİT MOLEKÜLÜNDEN ÜRETİMİ İÇİN FARKLI METOTLARIN ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Ceren Mutlu
,
Cihadiye Candal Uslu
,
Mustafa Erbas
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22126
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
565
0
FAVORİ
565
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Gıda
Uludağ Arıcılık Dergisi
Hakemlik
Food and Health
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Türk Doğa ve Fen Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yayınlar
ARI POLENİNİN BAZI FİZİKSEL, FONKSİYONEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ VE BİYOLOJİK ETKİLERİ
Yazarlar:
Sude Eşerler
,
Sevilay Vardarlı
,
Güliye Savaş
,
Ceren Mutlu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Uludağ Arıcılık Dergisi
DOI: 10.31467/uluaricilik.1319365
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1132
1
ATIF
0
FAVORİ
1132
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ARI EKMEĞİNİN BAZI FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ VE SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Feyza Şimşek
,
Büşra Çetin
,
Ceren Mutlu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23038
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
815
1
ATIF
0
FAVORİ
815
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat