Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Gökçe Ersoy
Yüksek Lisans
Selçuk Üniversitesi
Yayın
1
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
1
1
Yayın
0
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Hububat Teknolojisi
Kurum
Selçuk Üniversitesi
Yayınlar
PROBİYOTİK Alkalihalobacillus clausii SPORU İÇEREN KEK ÜRETİMİ
Yazarlar:
Gökçe Ersoy
,
Sultan Arslan Tontul
,
Mustafa Erbas
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22105
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
697
0
FAVORİ
697
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
PROBİYOTİK Alkalihalobacillus clausii SPORU İÇEREN KEK ÜRETİMİ
Yazarlar:
Gökçe Ersoy
,
Sultan Arslan Tontul
,
Mustafa Erbas
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22105
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
697
1
ATIF
0
FAVORİ
697
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat