İsmail Tontul profil resmi
İsmail Tontul Doç. Dr. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ
Yayın 6 Hakemlik 10 CrossRef Atıf 6 TR Dizin Atıf 14
6 Yayın
10 Hakemlik
6 CrossRef Atıf
14 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Teknolojileri Meyve-Sebze Teknolojisi

Kurum

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

Sürülebilir keçiboynuzu kreması formülasyonunun karışım deseni ile optimizasyonu
Yazarlar: Emine Memiş, İsmail Tontul
Yayın Bilgisi: 2020 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH21009
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2113

0

2113

PEYNİR ALTI SUYU PROTEİN İZOLATI-VAKS BAZLI KOMPOZİT YENİLEBİLİR KAPLAMANIN MEYVE BARLARININ KALİTESİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Zeynep Feyza Karakaş, İsmail Tontul
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20116
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 611

0

611

0

2962

0

805

0

1878

0

4599

Yayınlar

PEYNİR ALTI SUYU PROTEİN İZOLATI-VAKS BAZLI KOMPOZİT YENİLEBİLİR KAPLAMANIN MEYVE BARLARININ KALİTESİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Zeynep Feyza Karakaş, İsmail Tontul
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20116
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 611

2

0

611

2

0

805

KIRINIM PENCERELİ KURUTMA VE SICAK HAVA AKIMINDA KURUTMA İŞLEM ŞARTLARININ KUŞBURNU TOZLARININ FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: İsmail Tontul , Emrah Eroğlu, Ayhan Topuz
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18092
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1878

2

0

1878

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.