Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Selman Türker
Prof.
NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ
Yayın
9
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
11
9
Yayın
5
Hakemlik
11
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Teknolojileri
Hububat Teknolojisi
Kurum
NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
TÜKETİCİLERİN GIDA GÜVENLİĞİNE YÖNELİK TUTUM VE ALGILARINI ETKİLEYEN SOSYO-EKONOMİK FAKTÖRLER: KONYA İLİ ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Ayse Büşra Madenci
,
Selman Türker
,
Zeki Bayramoğlu
,
Vildan Eyiz
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1635
0
ATIF
1
FAVORİ
1635
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
GIDA TEKNOLOJİSİNDE YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR
Yazarlar:
Merve Aydın
,
Derya Arslan Danacıoğlu
,
Selman Türker
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.925628
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6600
0
FAVORİ
6600
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda Katkı Maddelerinin İstihale Yönünden Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Fatih Gültekin
,
Orhan Çeker
,
Adem Elgün
,
Mehmet Gürbilek
,
Murat Şimşek
,
Rıfat Oral
,
Saffet Köse
,
Selman Türker
,
Hamdi Döndüren
,
Mustafa Ünaldı
,
Erdoğan Küçüköner
,
Hasan Yetim
,
Ahmet Aydın
,
Bülent Dede
,
İsmail Özmen
,
Levent Başayiğit
,
Mustafa Cengiz
,
Tahir Tilki
,
Sümeyye Akın
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3228
0
FAVORİ
3228
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Determination of Consumer’s Willingness to Pay for Halal Food
Yazarlar:
Ayse Büşra Madenci
,
Zeki Bayramoğlu
,
Selman Türker
,
Kemalettin Ağızan
,
Vildan Eyiz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.681421
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
996
0
FAVORİ
996
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TAHIL BARLARININ FARKLI BİYOPOLİMERLER İLE YENİLEBİLİR KAPLANMASI: DEPOLAMA SÜRESİNCE FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLER ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Vildan Eyiz
,
İsmail Tontul
,
Selman Türker
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20029
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
837
0
FAVORİ
837
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Helal ve Güvenilir Gıda
Yazarlar:
Selman Türker
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
10676
0
FAVORİ
10676
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tam Buğday Unundan Ekşi Hamur Yöntemiyle Simit Üretimi Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Büşra Nur Öney
,
Nilgün Ertaş
,
Selman Türker
,
Merve Aydın
,
Vildan Eyiz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Necmettin Erbakan Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2875
0
FAVORİ
2875
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İstihale Örneklerinin Gıda Katkı Maddelerine Yönelik Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Fatih Gültekin
,
Orhan Çeker
,
Adem Elgün
,
Mehmet Gürbilek
,
Murat Şimşek
, Rıfat Oral,
Saffet Köse
,
Selman Türker
,
Hamdi Döndüren
, Mustafa Ünaldı, Erdoğan Küçüköner,
Hasan Yetim
, Ahmet Aydın,
Bülent Dede
,
İsmail Özmen
,
Levent Başayiğit
,
Mustafa Cengiz
,
Tahir Tilki
,
Sümeyye Akın
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Akademik Platform Helal Yaşam Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1322
0
FAVORİ
1322
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Stabilizasyon İşlemleri Uygulanmış Buğday Ruşeymlerinin Depolama Özellikleri
Yazarlar:
Mustafa Kürşat Demir
,
Nermin Bilgiçli
,
Selman Türker
,
Berat Demir
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Necmettin Erbakan Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1494
0
FAVORİ
1494
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜKETİCİLERİN GIDA GÜVENLİĞİNE YÖNELİK TUTUM VE ALGILARINI ETKİLEYEN SOSYO-EKONOMİK FAKTÖRLER: KONYA İLİ ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Ayse Büşra Madenci
,
Selman Türker
,
Zeki Bayramoğlu
,
Vildan Eyiz
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1635
1
FAVORİ
1635
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Platform Helal Yaşam Dergisi
Gıda
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
Necmettin Erbakan Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Kurul Üyeliği
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
Hakemlik
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Dergisi
Yayınlar
GIDA TEKNOLOJİSİNDE YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR
Yazarlar:
Merve Aydın
,
Derya Arslan Danacıoğlu
,
Selman Türker
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.925628
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6600
2
ATIF
0
FAVORİ
6600
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Determination of Consumer’s Willingness to Pay for Halal Food
Yazarlar:
Ayse Büşra Madenci
,
Zeki Bayramoğlu
,
Selman Türker
,
Kemalettin Ağızan
,
Vildan Eyiz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.681421
ATIF
7
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
996
7
ATIF
0
FAVORİ
996
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TAHIL BARLARININ FARKLI BİYOPOLİMERLER İLE YENİLEBİLİR KAPLANMASI: DEPOLAMA SÜRESİNCE FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLER ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Vildan Eyiz
,
İsmail Tontul
,
Selman Türker
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20029
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
837
2
ATIF
0
FAVORİ
837
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat