Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Mustafa Kürşat Demir
Prof. Dr.
NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ
Yayın
18
Hakemlik
12
CrossRef Atıf
19
TR Dizin Atıf
40
18
Yayın
12
Hakemlik
19
CrossRef Atıf
40
TR Dizin Atıf
0000-0002-4706-4170
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Teknolojileri
Hububat Teknolojisi
Kurum
NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Kara Mürverin (Sambucus nigra L.) Besinsel İçeriği ve Fonksiyonel Özellikleri
Yazarlar:
Betül Alıç
,
Nezahat Olcay
,
Mustafa Kürşat Demir
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.765296
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7584
2
ATIF
1
FAVORİ
7584
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Investigation of the effect of using palm kernel powder in bread flour on quality parameters of flour
Yazarlar:
Yavuz Yüksel
,
Mustafa Kürşat Demir
Yayın Bilgisi: 2023 ,
International Journal of Secondary Metabolite
DOI: 10.21448/ijsm.1280767
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
315
0
ATIF
1
FAVORİ
315
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Alternatif Doğal Antimikrobiyal Ajan Olarak Bazı Tıbbi Bitki Ekstraktlarının Antifungal Aktivitesi, Toplam Fenolik Madde İçeriği ve Antioksidan Aktivite Özellikleri
Yazarlar:
Mine Aslan
,
Nilgün Ertaş
,
Mustafa Kürşat Demir
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.1198207
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
695
0
FAVORİ
695
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The use of quinoa grain/flour instead of bulgur/wheat flour in traditional couscous production
Yazarlar:
Mustafa Kürşat Demir
,
Mehmet Kılınç
Yayın Bilgisi: 2023 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1400555
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
271
0
FAVORİ
271
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Investigation of the effect of using palm kernel powder in bread flour on quality parameters of flour
Yazarlar:
Yavuz Yüksel
,
Mustafa Kürşat Demir
Yayın Bilgisi: 2023 ,
International Journal of Secondary Metabolite
DOI: 10.21448/ijsm.1280767
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
315
1
FAVORİ
315
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mor havuç tozu ikamesinin cips örneklerinin bazı fiziksel, kimyasal ve duyusal özellikleri üzerine etkisi
Yazarlar:
Mine Aslan
,
Nezahat Olcay
,
Nilgün Ertaş
,
Mustafa Kürşat Demir
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1164267
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
604
0
FAVORİ
604
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yulaf ve Çavdar Unlu Bisküvilerde Bal Kabağı ve Şeker Pancarı Tozu İkamesinin Etkisi
Yazarlar:
Nezahat Olcay
,
Mustafa Kürşat Demir
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Electronic Letters on Science and Engineering
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
341
0
FAVORİ
341
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çimlendirilmiş Çavdar (Secale cereale) ve Kavuzsuz Yulafın (Avena sativa) Bisküvi Üretiminde Kullanımı
Yazarlar: Sümeyye Dursun Şirin,
Mustafa Kürşat Demir
,
Nezahat Olcay
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.1031122
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1027
0
FAVORİ
1027
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yalancı Tahıllarda Çimlendirme Prosesinin Etkileri
Yazarlar:
Nezahat Olcay
,
Mustafa Kürşat Demir
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.969567
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
840
0
FAVORİ
840
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
A New and Functional Beverage: Fruity Wheatgrass Juice
Yazarlar:
Betül Alıç
,
Nezahat Olcay
,
Mustafa Kürşat Demir
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Electronic Letters on Science and Engineering
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
453
0
FAVORİ
453
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Development of a functional cake formulation with purple carrot powder dried by different methods
Yazarlar:
Nezahat Olcay
,
Mine Aslan
,
Mustafa Kürşat Demir
,
Nilgün Ertaş
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH21025
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1906
0
FAVORİ
1906
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI KURUTMA METOTLARI İLE ELDE EDİLEN HÜNNAP (ZIZYPHUS JUJUBA) MEYVE TOZLARININ BİSKÜVİ ÜRETİMİNDE KULLANIM OLANAKLARI
Yazarlar: Büşra Koyuncu,
Mustafa Kürşat Demir
,
Nezahat Olcay
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21057
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
790
0
FAVORİ
790
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kara Mürverin (Sambucus nigra L.) Besinsel İçeriği ve Fonksiyonel Özellikleri
Yazarlar:
Betül Alıç
,
Nezahat Olcay
,
Mustafa Kürşat Demir
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.765296
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7584
1
FAVORİ
7584
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ekmek Üretiminde Farklı Turunçgil Aldebolarının Kullanım İmkanları
Yazarlar:
Mustafa Kürşat Demir
,
Nezahat Olcay
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.730246
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2319
0
FAVORİ
2319
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Influence of Some Dairy Powders on the Qualitative Parameters of Bread
Yazarlar:
Mustafa Kürşat Demir
,
Nilgün Ertaş
, Durmuş Sert
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.696887
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
979
0
FAVORİ
979
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Oran ve Kombinasyonlarda Kullanılan Yalancı Tahıl Unlarının Erişte Özelliklerine Etkisi
Yazarlar:
Elif Öncel
,
Mustafa Kürşat Demir
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.667258
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1889
0
FAVORİ
1889
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Stabilizasyon İşlemleri Uygulanmış Buğday Ruşeymlerinin Depolama Özellikleri
Yazarlar:
Mustafa Kürşat Demir
,
Nermin Bilgiçli
,
Selman Türker
,
Berat Demir
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Necmettin Erbakan Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1409
0
FAVORİ
1409
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kamkatın (Fortunella spp.) Besinsel İçeriği ve Fonksiyonel Özellikleri
Yazarlar: Nezahat Olcay,
Mustafa Kürşat Demir
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.508131
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3047
0
FAVORİ
3047
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÇİMLENDİRİLMİŞ BAZI TAHIL VE BAKLAGİLLERİN FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ
Yazarlar: Fatma Nur Kılınçer,
Mustafa Kürşat Demir
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19019
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3579
0
FAVORİ
3579
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bal Tozu İkamesinin Kek Kalitesi Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Mustafa Kürşat Demir
, Mehmet Kılınç
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Necmettin Erbakan Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1461
0
FAVORİ
1461
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Electronic Letters on Science and Engineering
European Food Science and Engineering
Food and Health
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
International Journal of Secondary Metabolite
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Necmettin Erbakan Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Editörlük
Necmettin Erbakan Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Necmettin Erbakan Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Akademik Platform Helal Yaşam Dergisi
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Aydın Gastronomy
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Biyolojik Çeşitlilik ve Koruma
Black Sea Journal of Agriculture
Food and Health
Gıda
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Türk Doğa ve Fen Dergisi
Ziraat Fakültesi Dergisi
Yayınlar
Mor havuç tozu ikamesinin cips örneklerinin bazı fiziksel, kimyasal ve duyusal özellikleri üzerine etkisi
Yazarlar:
Mine Aslan
,
Nezahat Olcay
,
Nilgün Ertaş
,
Mustafa Kürşat Demir
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1164267
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
604
1
ATIF
0
FAVORİ
604
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kara Mürverin (Sambucus nigra L.) Besinsel İçeriği ve Fonksiyonel Özellikleri
Yazarlar:
Betül Alıç
,
Nezahat Olcay
,
Mustafa Kürşat Demir
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.765296
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7584
2
ATIF
1
FAVORİ
7584
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ekmek Üretiminde Farklı Turunçgil Aldebolarının Kullanım İmkanları
Yazarlar:
Mustafa Kürşat Demir
,
Nezahat Olcay
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.730246
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2319
2
ATIF
0
FAVORİ
2319
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Oran ve Kombinasyonlarda Kullanılan Yalancı Tahıl Unlarının Erişte Özelliklerine Etkisi
Yazarlar:
Elif Öncel
,
Mustafa Kürşat Demir
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.667258
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1889
2
ATIF
0
FAVORİ
1889
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kamkatın (Fortunella spp.) Besinsel İçeriği ve Fonksiyonel Özellikleri
Yazarlar: Nezahat Olcay,
Mustafa Kürşat Demir
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.508131
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3047
2
ATIF
0
FAVORİ
3047
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÇİMLENDİRİLMİŞ BAZI TAHIL VE BAKLAGİLLERİN FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ
Yazarlar: Fatma Nur Kılınçer,
Mustafa Kürşat Demir
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19019
ATIF
10
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3579
10
ATIF
0
FAVORİ
3579
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat