avatar
Mustafa Kürşat Demir Prof. Dr. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ
Yayın 18 Hakemlik 13 CrossRef Atıf 21 TR Dizin Atıf 40
18 Yayın
13 Hakemlik
21 CrossRef Atıf
40 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Teknolojileri Hububat Teknolojisi

Kurum

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

2

1

7992

1

1

340

Yayınlar

0

296

1

340

0

681

0

368

0

1114

Yalancı Tahıllarda Çimlendirme Prosesinin Etkileri
DOI: 10.21597/jist.969567
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 913

0

913

0

484

0

2042

FARKLI KURUTMA METOTLARI İLE ELDE EDİLEN HÜNNAP (ZIZYPHUS JUJUBA) MEYVE TOZLARININ BİSKÜVİ ÜRETİMİNDE KULLANIM OLANAKLARI
Yazarlar: Büşra Koyuncu, Mustafa Kürşat Demir , Nezahat Olcay
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21057
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 836

0

836

1

7992

0

2481

Influence of Some Dairy Powders on the Qualitative Parameters of Bread
DOI: 10.21597/jist.696887
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1035

0

1035

Farklı Oran ve Kombinasyonlarda Kullanılan Yalancı Tahıl Unlarının Erişte Özelliklerine Etkisi
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.667258
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1963

0

1963

Kamkatın (Fortunella spp.) Besinsel İçeriği ve Fonksiyonel Özellikleri
Yazarlar: Nezahat Olcay, Mustafa Kürşat Demir
DOI: 10.21597/jist.508131
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3200

0

3200

ÇİMLENDİRİLMİŞ BAZI TAHIL VE BAKLAGİLLERİN FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ
Yazarlar: Fatma Nur Kılınçer, Mustafa Kürşat Demir
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19019
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3635

0

3635

Bal Tozu İkamesinin Kek Kalitesi Üzerine Etkisi
Yazarlar: Mustafa Kürşat Demir , Mehmet Kılınç
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1537

0

1537

Yayınlar

1

1

340

1

0

681

2

1

7992

2

0

2481

Farklı Oran ve Kombinasyonlarda Kullanılan Yalancı Tahıl Unlarının Erişte Özelliklerine Etkisi
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.667258
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1963

3

0

1963

Kamkatın (Fortunella spp.) Besinsel İçeriği ve Fonksiyonel Özellikleri
Yazarlar: Nezahat Olcay, Mustafa Kürşat Demir
DOI: 10.21597/jist.508131
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3200

2

0

3200

ÇİMLENDİRİLMİŞ BAZI TAHIL VE BAKLAGİLLERİN FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ
Yazarlar: Fatma Nur Kılınçer, Mustafa Kürşat Demir
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19019
ATIF 10 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3635

10

0

3635

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.