Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Nermin Bilgiçli
Prof. Dr.
Necmettin Erbakan Üniversitesi
Yayın
5
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
2
5
Yayın
0
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
2
TR Dizin Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Teknolojileri
Hububat Teknolojisi
Kurum
Necmettin Erbakan Üniversitesi
Yayınlar
Glutenli ve Glutensiz Bisküvilerin Kestane, Lüpen ve Balkabağı Unlarından Hazırlanan Kompozit Un ile Zenginleştirilmesi
Yazarlar:
Tekmile Cankurtaran Kömürcü
,
Nermin Bilgiçli
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.1244653
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
354
0
FAVORİ
354
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kepek katkılı ekstrüde mısır çerezinin besleyicilik ve fonksiyonel özelliklerinin araştırılması
Yazarlar:
Nazlı Şahin
,
Nermin Bilgiçli
,
Abdulvahit Sayaslan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH21012
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2014
0
FAVORİ
2014
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tahıl benzeri ürünler: Bileşimi, beslenme-sağlık üzerine etkileri ve tahıl ürünlerinde kullanımı
Yazarlar:
Nermin Bilgiçli
,
Nermin Bilgiçli
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH20006
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4395
0
FAVORİ
4395
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Stabilizasyon İşlemleri Uygulanmış Buğday Ruşeymlerinin Depolama Özellikleri
Yazarlar:
Mustafa Kürşat Demir
,
Nermin Bilgiçli
,
Selman Türker
,
Berat Demir
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Necmettin Erbakan Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1468
0
FAVORİ
1468
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Buğday Ununa Ozon Gazı Uygulamasının Un ve Ekmek Kalitesine Etkisi
Yazarlar: Muhammed Sami Elgün,
Nermin Bilgiçli
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.647710
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2409
0
FAVORİ
2409
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Food and Health
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Necmettin Erbakan Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Buğday Ununa Ozon Gazı Uygulamasının Un ve Ekmek Kalitesine Etkisi
Yazarlar: Muhammed Sami Elgün,
Nermin Bilgiçli
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.647710
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2409
1
ATIF
0
FAVORİ
2409
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat