avatar
Nilgün Ertaş Doç. Dr. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ
Yayın 11 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 38 TR Dizin Atıf 2
11 Yayın
3 Hakemlik
38 CrossRef Atıf
2 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi Gıda Teknolojileri Hububat Teknolojisi

Kurum

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ

Popüler Yayınları

0

1

519

Yayınlar

0

740

0

671

0

2026

1

519

Influence of Some Dairy Powders on the Qualitative Parameters of Bread
DOI: 10.21597/jist.696887
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1014

0

1014

Effects of different germinated seeds flour on mineral, phytic acid and total phenolic content of cookies
Yazarlar: Hatice Tok, Nilgün Ertaş
Yayın Bilgisi: 2020 , Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.535601
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 980

0

980

0

2851

Possibility of using 'chickpea aquafaba' as egg replacer in traditional cake formulation
DOI: 10.29050/harranziraat.569397
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4373

0

4373

Yayınlar

2

0

740

1

0

671

Effects of different germinated seeds flour on mineral, phytic acid and total phenolic content of cookies
Yazarlar: Hatice Tok, Nilgün Ertaş
Yayın Bilgisi: 2020 , Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.535601
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 980

1

0

980

7

0

2851

Possibility of using 'chickpea aquafaba' as egg replacer in traditional cake formulation
DOI: 10.29050/harranziraat.569397
ATIF 27 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4373

27

0

4373

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.