Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Nilgün Ertaş
Doç. Dr.
NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ
Yayın
11
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
38
TR Dizin Atıf
2
11
Yayın
3
Hakemlik
38
CrossRef Atıf
2
TR Dizin Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Gıda Teknolojileri
Hububat Teknolojisi
Kurum
NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ
Popüler Yayınları
Çimlenmiş Tohumların Ekmeğin Beslenme ve Teknolojik Özellikleri Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Hatice Tok
,
Nilgün Ertaş
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.820631
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
519
0
ATIF
1
FAVORİ
519
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Alternatif Doğal Antimikrobiyal Ajan Olarak Bazı Tıbbi Bitki Ekstraktlarının Antifungal Aktivitesi, Toplam Fenolik Madde İçeriği ve Antioksidan Aktivite Özellikleri
Yazarlar:
Mine Aslan
,
Nilgün Ertaş
,
Mustafa Kürşat Demir
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.1198207
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
790
0
FAVORİ
790
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fonksiyonel bisküvi üretiminde farklı yöntemlerle kurutulmuş muşmula (Mespilus germanica) meyve tozu kullanımı
Yazarlar:
Merve Aydos
,
Nilgün Ertaş
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1177638
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
740
0
FAVORİ
740
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mor havuç tozu ikamesinin cips örneklerinin bazı fiziksel, kimyasal ve duyusal özellikleri üzerine etkisi
Yazarlar:
Mine Aslan
,
Nezahat Olcay
,
Nilgün Ertaş
,
Mustafa Kürşat Demir
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1164267
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
671
0
FAVORİ
671
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Development of a functional cake formulation with purple carrot powder dried by different methods
Yazarlar:
Nezahat Olcay
,
Mine Aslan
,
Mustafa Kürşat Demir
,
Nilgün Ertaş
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH21025
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2026
0
FAVORİ
2026
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çimlenmiş Tohumların Ekmeğin Beslenme ve Teknolojik Özellikleri Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Hatice Tok
,
Nilgün Ertaş
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.820631
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
519
1
FAVORİ
519
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Influence of Some Dairy Powders on the Qualitative Parameters of Bread
Yazarlar:
Mustafa Kürşat Demir
,
Nilgün Ertaş
, Durmuş Sert
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.696887
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1014
0
FAVORİ
1014
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effects of different germinated seeds flour on mineral, phytic acid and total phenolic content of cookies
Yazarlar: Hatice Tok,
Nilgün Ertaş
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.535601
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
980
0
FAVORİ
980
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kavun Atıklarının Bisküvi Üretiminde Kullanım Potansiyeli Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Nilgün Ertaş
,
Mine Aslan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.681812
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2851
0
FAVORİ
2851
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tam Buğday Unundan Ekşi Hamur Yöntemiyle Simit Üretimi Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Büşra Nur Öney
,
Nilgün Ertaş
,
Selman Türker
,
Merve Aydın
,
Vildan Eyiz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Necmettin Erbakan Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2848
0
FAVORİ
2848
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Possibility of using 'chickpea aquafaba' as egg replacer in traditional cake formulation
Yazarlar:
Mine Aslan
,
Nilgün Ertaş
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.569397
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4373
0
FAVORİ
4373
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kefir Kültürü İkamesinin Boza Kalitesi Üzerine Etkisinin Belirlenmesi ve Havuç Tozu ile Bozanın Zenginleştirilmesi
Yazarlar:
Nilgün Ertaş
,
Mine Aslan
, Esma Yağcılar
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Necmettin Erbakan Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1385
0
FAVORİ
1385
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Food and Health
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Journal of Agricultural Sciences
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Necmettin Erbakan Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Gıda
Necmettin Erbakan Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Fonksiyonel bisküvi üretiminde farklı yöntemlerle kurutulmuş muşmula (Mespilus germanica) meyve tozu kullanımı
Yazarlar:
Merve Aydos
,
Nilgün Ertaş
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1177638
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
740
2
ATIF
0
FAVORİ
740
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mor havuç tozu ikamesinin cips örneklerinin bazı fiziksel, kimyasal ve duyusal özellikleri üzerine etkisi
Yazarlar:
Mine Aslan
,
Nezahat Olcay
,
Nilgün Ertaş
,
Mustafa Kürşat Demir
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1164267
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
671
1
ATIF
0
FAVORİ
671
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effects of different germinated seeds flour on mineral, phytic acid and total phenolic content of cookies
Yazarlar: Hatice Tok,
Nilgün Ertaş
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.535601
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
980
1
ATIF
0
FAVORİ
980
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kavun Atıklarının Bisküvi Üretiminde Kullanım Potansiyeli Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Nilgün Ertaş
,
Mine Aslan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.681812
ATIF
7
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2851
7
ATIF
0
FAVORİ
2851
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Possibility of using 'chickpea aquafaba' as egg replacer in traditional cake formulation
Yazarlar:
Mine Aslan
,
Nilgün Ertaş
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.569397
ATIF
27
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4373
27
ATIF
0
FAVORİ
4373
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat