Merve Aydın profil resmi
Merve Aydın NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ
Yayın 3 Hakemlik 1 CrossRef Atıf 5 TR Dizin Atıf 5
3 Yayın
1 Hakemlik
5 CrossRef Atıf
5 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ

Yayınlar

GIDA TEKNOLOJİSİNDE YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR
Yayın Bilgisi: 2021 , Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.925628
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5805

0

5805

PROPOLİSİN GENEL ÖZELLİKLERİ VE KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20102
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1954

0

1954

Hakemlik

Yayınlar

GIDA TEKNOLOJİSİNDE YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR
Yayın Bilgisi: 2021 , Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.925628
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5805

2

0

5805

PROPOLİSİN GENEL ÖZELLİKLERİ VE KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20102
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1954

3

0

1954

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.