Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Merve Aydın
NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ
Yayın
3
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
5
TR Dizin Atıf
5
3
Yayın
1
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
5
TR Dizin Atıf
0000-0002-0626-9911
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ
Yayınlar
GIDA TEKNOLOJİSİNDE YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR
Yazarlar:
Merve Aydın
,
Derya Arslan Danacıoğlu
,
Selman Türker
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.925628
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5805
0
FAVORİ
5805
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PROPOLİSİN GENEL ÖZELLİKLERİ VE KULLANIMI
Yazarlar:
Merve Aydın
,
Derya Arslan Danacıoğlu
,
Selman Türker
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20102
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1954
0
FAVORİ
1954
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tam Buğday Unundan Ekşi Hamur Yöntemiyle Simit Üretimi Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Büşra Nur Öney
,
Nilgün Ertaş
,
Selman Türker
,
Merve Aydın
,
Vildan Eyiz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Necmettin Erbakan Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2811
0
FAVORİ
2811
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
Necmettin Erbakan Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Food and Health
Yayınlar
GIDA TEKNOLOJİSİNDE YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR
Yazarlar:
Merve Aydın
,
Derya Arslan Danacıoğlu
,
Selman Türker
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.925628
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5805
2
ATIF
0
FAVORİ
5805
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PROPOLİSİN GENEL ÖZELLİKLERİ VE KULLANIMI
Yazarlar:
Merve Aydın
,
Derya Arslan Danacıoğlu
,
Selman Türker
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20102
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1954
3
ATIF
0
FAVORİ
1954
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat