Yusuf Yılmaz profil resmi
Yusuf Yılmaz Öğretim Görevlisi AKDENIZ UNIVERSITY, GÖYNÜK CUISINE ARTS VOCATIONAL SCHOOL, DEPARTMENT OF HOTEL, RESTAURANT AND CATERING, CATERING PR.
Yayın 2 Hakemlik 0
2 Yayın
0 Hakemlik

Uzmanlık Alanları

Gıda Teknolojileri

Kurum

AKDENIZ UNIVERSITY, GÖYNÜK CUISINE ARTS VOCATIONAL SCHOOL, DEPARTMENT OF HOTEL, RESTAURANT AND CATERING, CATERING PR.

Yayınlar

0

116

GLUTENSİZ EKMEK KARIŞIMLARIN KALİTE VE BİLEŞENLER YÖNÜNDEN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar: Yusuf Yılmaz , İsmail Sait Doğan
Yayın Bilgisi: 2015 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1487

0

1487

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.