Fikret Karataş profil resmi
Fikret Karataş Prof. Dr. FIRAT ÜNİVERSİTESİ, FEN FAKÜLTESİ
Yayın 32 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 32 TR Dizin Atıf 49
32 Yayın
3 Hakemlik
32 CrossRef Atıf
49 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Kimya

Kurum

FIRAT ÜNİVERSİTESİ, FEN FAKÜLTESİ

Popüler Yayınları

0

1

2144

3

1

368

Yayınlar

0

707

0

439

0

246

0

291

0

522

0

709

0

378

0

1071

TRABZON HURMASI (DIOSPYROS KAKI L.) MEYVELERİNDEKİ A VİTAMİNİ, E VİTAMİNİ, C VİTAMİNİ, BETA-KAROTEN, LİKOPEN, GRELİN, GLUTATYON VE MDA MİKTARLARI
Yazarlar: Fikret Karataş , Zulaiha Gidado Mukhtar, Muhammad Salihu Ibrahım , Yusuf İbrahim Ibrahım
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19033
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1084

0

1084

FARKLI YUMURTALARIN VİTAMİN, PEPTİD VE MALONDİALDEHİT İÇERİĞİNİN KARŞILAŞTIRILMASI
Yazarlar: Fikret Karataş , Aminu Haruna Tela, Sinan Saydam
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18066
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1149

0

1149

FARKLI KAYISI ÇEŞİTLERİNDE SUDA ÇÖZÜNÜR BAZI PARAMETRELERİN ARAŞTIRILMASI
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18084
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 964

0

964

1

2144

0

3076

0

2198

0

6302

0

2904

0

2480

0

3042

Çiriş Otu'nda (Asphodelus aestivus L.) Suda Çözünen Bazı Bileşiklerin Araştırılması
Yazarlar: Fikret Karataş , İbrahim Bektaş, Ayşe Birişik, Zeynep Aydın, Ali Kurtul
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6578

0

6578

Yayınlar

2

0

819

3

1

368

2

0

1071

TRABZON HURMASI (DIOSPYROS KAKI L.) MEYVELERİNDEKİ A VİTAMİNİ, E VİTAMİNİ, C VİTAMİNİ, BETA-KAROTEN, LİKOPEN, GRELİN, GLUTATYON VE MDA MİKTARLARI
Yazarlar: Fikret Karataş , Zulaiha Gidado Mukhtar, Muhammad Salihu Ibrahım , Yusuf İbrahim Ibrahım
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19033
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1084

1

0

1084

FARKLI YUMURTALARIN VİTAMİN, PEPTİD VE MALONDİALDEHİT İÇERİĞİNİN KARŞILAŞTIRILMASI
Yazarlar: Fikret Karataş , Aminu Haruna Tela, Sinan Saydam
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18066
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1149

2

0

1149

FARKLI KAYISI ÇEŞİTLERİNDE SUDA ÇÖZÜNÜR BAZI PARAMETRELERİN ARAŞTIRILMASI
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18084
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 964

1

0

964

3

0

2198

2

0

6302

3

0

2904

7

0

2480

1

0

3042

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.