Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Gamze Uysal Seçkin
Dr.
Tekirdağ Bağcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü
Yayın
3
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
5
TR Dizin Atıf
11
3
Yayın
5
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
11
TR Dizin Atıf
0000-0002-2117-075X
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Şarapçılık ve Bağcılık
Fermantasyon Teknolojisi
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Kurutma Teknolojileri
Meyve-Sebze Teknolojisi
Kurum
Tekirdağ Bağcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü
Yayınlar
Hasat Öncesi Dönemde Uygulanan Alginat, Salisilik asit ve Okzalik Asit Uygulamalarının Red Globe Üzüm Çeşidinde (Vitis vinifera L.) Kalite ve Muhafazası Üzerine Sinerjik Etkisi
Yazarlar:
Erdinç Bal
,
Demir Kök
,
Ali İzzet Torçuk
,
Gamze Uysal Seçkin
Yayın Bilgisi: 2023 ,
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33202/comuagri.1356580
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
262
0
FAVORİ
262
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yeni Islah Edilen Tekirdağ Sultanı Üzüm Çeşidinin Soğukta Depolamaya Uygunluğunun Belirlenmesi
Yazarlar:
Ali İzzet Torçuk
,
Dr. Gamze Uysal Seçkin
,
Serkan Candar
,
Erdinç Bal
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.53501/rteufemud.1175629
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
357
0
FAVORİ
357
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sultani Çekirdeksiz Üzüm Çeşidinde Farklı Kurutma Yöntemlerinin Kurutma Kinetiği, Enerji Tüketimi ve Ürün Kalitesi Açısından İncelenmesi
Yazarlar:
Ersin Karacabey
,
Türkan Aktaş
, Levent Taşeri,
Gamze Uysal Seçkin
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.578962
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1346
0
FAVORİ
1346
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Hakemlik
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Turkish Journal of Agricultural and Natural Sciences
Yayınlar
Sultani Çekirdeksiz Üzüm Çeşidinde Farklı Kurutma Yöntemlerinin Kurutma Kinetiği, Enerji Tüketimi ve Ürün Kalitesi Açısından İncelenmesi
Yazarlar:
Ersin Karacabey
,
Türkan Aktaş
, Levent Taşeri,
Gamze Uysal Seçkin
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.578962
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1346
5
ATIF
0
FAVORİ
1346
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat