Görkem Teyin profil resmi
Görkem Teyin Dr. Öğr. Üyesi DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ
Yayın 9 Hakemlik 0 TR Dizin Atıf 14
9 Yayın
0 Hakemlik
14 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Turizm Gıda Bilimleri Gıda Teknolojileri Gastronomi ve Mutfak Sanatları Besin Hijyeni ve Teknolojisi

Kurum

DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

KÜLTÜREL BİR MİRAS; TÖREN KEŞKEĞİ GELENEĞİ
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2471

0

1

2471

MUTFAK ÇALIŞANLARININ ÖRGÜTSEL ADALET KONUSUNA YÖNELİK GÖRÜŞLERİ
Yayın Bilgisi: 2024 , Doğuş Üniversitesi Dergisi
DOI: 10.31671/doujournal.1288020
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 202

0

1

202

Şarap, Önoloji ve Şarap Turizmine Genel Bir Bakış
Yayın Bilgisi: 2023 , ART/icle: Sanat ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.56590/stdarticle.1359052
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1204

0

1

1204

Yayınlar

0

17

MENÜ KARTLARININ MİKROBİYAL KONTAMİNASYON YÖNÜNDEN DEĞERLENDİRİLMESİ
DOI: 10.58853/dumad.1437175
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 48

0

48

Osmanlı Saray Mutfağında İçecek Kültürü
DOI: 10.32958/gastoria.1513046
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 199

0

199

MUTFAK ÇALIŞANLARININ ÖRGÜTSEL ADALET KONUSUNA YÖNELİK GÖRÜŞLERİ
Yayın Bilgisi: 2024 , Doğuş Üniversitesi Dergisi
DOI: 10.31671/doujournal.1288020
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 202

1

202

Şarap, Önoloji ve Şarap Turizmine Genel Bir Bakış
Yayın Bilgisi: 2023 , ART/icle: Sanat ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.56590/stdarticle.1359052
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1204

1

1204

Pasta Tüketen Bireylerin Pasta Tercihleri Üzerine Bir Araştırma
Yayın Bilgisi: 2022 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2586

0

2586

0

1067

PİŞİRME EKİPMANI KAYNAKLI AĞIR METALLERİN TESPİT EDİLMESİ; NOHUT ÖRNEĞİ
DOI: 10.36306/konjes.895459
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 992

0

992

KÜLTÜREL BİR MİRAS; TÖREN KEŞKEĞİ GELENEĞİ
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2471

1

2471

Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.