Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Görkem Teyin
Dr. Öğr. Üyesi
DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ
Yayın
9
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
14
9
Yayın
0
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
14
TR Dizin Atıf
0000-0002-1959-2603
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm
Gıda Bilimleri
Gıda Teknolojileri
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Besin Hijyeni ve Teknolojisi
Kurum
DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
KÜLTÜREL BİR MİRAS; TÖREN KEŞKEĞİ GELENEĞİ
Yazarlar:
Görkem Teyin
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2519
0
ATIF
1
FAVORİ
2519
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MUTFAK ÇALIŞANLARININ ÖRGÜTSEL ADALET KONUSUNA YÖNELİK GÖRÜŞLERİ
Yazarlar:
Görkem Teyin
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Doğuş Üniversitesi Dergisi
DOI: 10.31671/doujournal.1288020
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
213
0
ATIF
1
FAVORİ
213
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Şarap, Önoloji ve Şarap Turizmine Genel Bir Bakış
Yazarlar:
Görkem Teyin
Yayın Bilgisi: 2023 ,
ART/icle: Sanat ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.56590/stdarticle.1359052
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1275
0
ATIF
1
FAVORİ
1275
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Farklı Boza Çeşitlerinin Duyusal Özelliklerinin Kıyaslanması
Yazarlar:
Aleyna Elibol
,
Görkem Teyin
,
Muhammet Cihat İntepe
,
Dilek Arduzlar Kağan
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
76
0
FAVORİ
76
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MENÜ KARTLARININ MİKROBİYAL KONTAMİNASYON YÖNÜNDEN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Görkem Teyin
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Dünya Multidisipliner Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.58853/dumad.1437175
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
73
0
FAVORİ
73
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Osmanlı Saray Mutfağında İçecek Kültürü
Yazarlar:
Görkem Teyin
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1513046
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
236
0
FAVORİ
236
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MUTFAK ÇALIŞANLARININ ÖRGÜTSEL ADALET KONUSUNA YÖNELİK GÖRÜŞLERİ
Yazarlar:
Görkem Teyin
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Doğuş Üniversitesi Dergisi
DOI: 10.31671/doujournal.1288020
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
213
1
FAVORİ
213
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Şarap, Önoloji ve Şarap Turizmine Genel Bir Bakış
Yazarlar:
Görkem Teyin
Yayın Bilgisi: 2023 ,
ART/icle: Sanat ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.56590/stdarticle.1359052
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1275
1
FAVORİ
1275
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Pasta Tüketen Bireylerin Pasta Tercihleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Görkem Teyin
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2661
0
FAVORİ
2661
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda Güvenliğine Yönelik Hazırlanan Lisansüstü Tezlerin Bibliyometrik Analizi
Yazarlar:
Görkem Teyin
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Turizm Çalışmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1096
0
FAVORİ
1096
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PİŞİRME EKİPMANI KAYNAKLI AĞIR METALLERİN TESPİT EDİLMESİ; NOHUT ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Görkem Teyin
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Konya Journal of Engineering Sciences
DOI: 10.36306/konjes.895459
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1019
0
FAVORİ
1019
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KÜLTÜREL BİR MİRAS; TÖREN KEŞKEĞİ GELENEĞİ
Yazarlar:
Görkem Teyin
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2519
1
FAVORİ
2519
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
ART/icle: Sanat ve Tasarım Dergisi
Aydın Gastronomy
Doğuş Üniversitesi Dergisi
Dünya Multidisipliner Araştırmalar Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Konya Journal of Engineering Sciences
Turizm Çalışmaları Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
PİŞİRME EKİPMANI KAYNAKLI AĞIR METALLERİN TESPİT EDİLMESİ; NOHUT ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Görkem Teyin
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Konya Journal of Engineering Sciences
DOI: 10.36306/konjes.895459
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1019
1
ATIF
0
FAVORİ
1019
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat