Görkem Teyin profil resmi
Görkem Teyin Arş. Gör. DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ
Yayın 7 Hakemlik 0 TR Dizin Atıf 14
7 Yayın
0 Hakemlik
14 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Turizm Gıda Bilimleri Gıda Teknolojileri Gastronomi ve Mutfak Sanatları Besin Hijyeni ve Teknolojisi

Kurum

DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

KÜLTÜREL BİR MİRAS; TÖREN KEŞKEĞİ GELENEĞİ
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2294

0

1

2294

Şarap, Önoloji ve Şarap Turizmine Genel Bir Bakış
Yayın Bilgisi: 2023 , ART/icle: Sanat ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.56590/stdarticle.1359052
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 866

0

1

866

Yayınlar

Osmanlı Saray Mutfağında İçecek Kültürü
DOI: 10.32958/gastoria.1513046
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 25

0

25

MUTFAK ÇALIŞANLARININ ÖRGÜTSEL ADALET KONUSUNA YÖNELİK GÖRÜŞLERİ
Yayın Bilgisi: 2024 , Doğuş Üniversitesi Dergisi
DOI: 10.31671/doujournal.1288020
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 120

0

120

Şarap, Önoloji ve Şarap Turizmine Genel Bir Bakış
Yayın Bilgisi: 2023 , ART/icle: Sanat ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.56590/stdarticle.1359052
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 866

1

866

Pasta Tüketen Bireylerin Pasta Tercihleri Üzerine Bir Araştırma
Yayın Bilgisi: 2022 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2333

0

2333

0

961

PİŞİRME EKİPMANI KAYNAKLI AĞIR METALLERİN TESPİT EDİLMESİ; NOHUT ÖRNEĞİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Konya Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.36306/konjes.895459
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 895

0

895

KÜLTÜREL BİR MİRAS; TÖREN KEŞKEĞİ GELENEĞİ
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2294

1

2294

Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.