Gülen Turp profil resmi
Gülen Turp Doç. Dr. EGE UNIVERSITY
Yayın 5 Hakemlik 4 CrossRef Atıf 15 TR Dizin Atıf 1
5 Yayın
4 Hakemlik
15 CrossRef Atıf
1 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Et Teknolojisi

Kurum

EGE UNIVERSITY

Yayınlar

ET ÜRÜNLERİNDE TUZUN FONKSİYONLARI, TUZ AZALTILMASI AMACIYLA KULLANILAN İKAME KATKILAR ve ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21091
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1569

0

1569

Tıbbi ve Yenilebilir Mantarlar & Et Ürünlerinde Kullanımı
DOI: 10.29133/yyutbd.397683
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 11041

0

11041

Et Ürünlerinde Nitrat ve Nitrit Kullanımına Potansiyel Alternatif Yöntemler
Yazarlar: Gülen Turp , Çisem Sucu
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 36121

0

36121

Sosis Üretiminde Doğal Renk Maddesi ve Antioksidan Olarak Kırmızı Pancar Tozu Kullanımı
Yazarlar: Gülen Turp , Hatice Kazan, Hülya Ünübol
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3133

0

3133

Yayınlar

Tıbbi ve Yenilebilir Mantarlar & Et Ürünlerinde Kullanımı
DOI: 10.29133/yyutbd.397683
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 11041

4

0

11041

Et Ürünlerinde Nitrat ve Nitrit Kullanımına Potansiyel Alternatif Yöntemler
Yazarlar: Gülen Turp , Çisem Sucu
DOI: -
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 36121

5

0

36121

Sosis Üretiminde Doğal Renk Maddesi ve Antioksidan Olarak Kırmızı Pancar Tozu Kullanımı
Yazarlar: Gülen Turp , Hatice Kazan, Hülya Ünübol
DOI: -
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3133

4

0

3133

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.