Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Gülen Turp
Doç. Dr.
EGE UNIVERSITY
Yayın
7
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
15
TR Dizin Atıf
1
7
Yayın
4
Hakemlik
15
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
0000-0002-9318-3349
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Et Teknolojisi
Kurum
EGE UNIVERSITY
Yayınlar
Health Benefits of Fish Oil and the Application of Encapsulated Fish Oil in Meat and Dairy Products
Yazarlar:
Gulen Yildiz Turp
,
Selin Ozuesen
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Marine Science and Technology Bulletin
DOI: 10.33714/masteb.1635847
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
88
0
FAVORİ
88
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Enkapsüle Balık Yağı ve Kara Havuç Posası İlavesi ile Az Yağlı Dana Köftelerinin Yağ Asidi Kompozisyonu ve Bazı Kalite Özelliklerinin Geliştirilmesi
Yazarlar:
Gülen Turp
,
Selin Özüesen
,
Buket Yıldırım
,
Sezen Özdemir
,
Meltem Boylu
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
DOI: 10.35229/jaes.1621262
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
48
0
FAVORİ
48
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ET ÜRÜNLERİNDE TUZUN FONKSİYONLARI, TUZ AZALTILMASI AMACIYLA KULLANILAN İKAME KATKILAR ve ETKİLERİ
Yazarlar:
Gülen Turp
,
Aysegul Atalı
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21091
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1849
0
FAVORİ
1849
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Köfte Üretiminde Kullanılan Bitkisel Katkıların Üründe Oksidasyon Gelişimi, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özellikler ile Heterosiklik Amin (HCA) Oluşumu Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Gülen Yıldız Turp
,
Sezen Kalyoncu
,
İlkin Yücel Şengün
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.29133/yyutbd.465506
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2758
0
FAVORİ
2758
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tıbbi ve Yenilebilir Mantarlar & Et Ürünlerinde Kullanımı
Yazarlar:
Gülen Yıldız Turp
,
Meltem Boylu
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.29133/yyutbd.397683
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
11942
0
FAVORİ
11942
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Et Ürünlerinde Nitrat ve Nitrit Kullanımına Potansiyel Alternatif Yöntemler
Yazarlar:
Gülen Turp
, Çisem Sucu
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Celal Bayar Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
37397
0
FAVORİ
37397
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sosis Üretiminde Doğal Renk Maddesi ve Antioksidan Olarak Kırmızı Pancar Tozu Kullanımı
Yazarlar:
Gülen Turp
, Hatice Kazan, Hülya Ünübol
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Celal Bayar Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3373
0
FAVORİ
3373
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Celal Bayar Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Gıda
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
Marine Science and Technology Bulletin
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
Editörlük
European Journal of Technique
Alan Editörü
Hakemlik
Food and Health
Gıda
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Köfte Üretiminde Kullanılan Bitkisel Katkıların Üründe Oksidasyon Gelişimi, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özellikler ile Heterosiklik Amin (HCA) Oluşumu Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Gülen Yıldız Turp
,
Sezen Kalyoncu
,
İlkin Yücel Şengün
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.29133/yyutbd.465506
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2758
2
ATIF
0
FAVORİ
2758
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tıbbi ve Yenilebilir Mantarlar & Et Ürünlerinde Kullanımı
Yazarlar:
Gülen Yıldız Turp
,
Meltem Boylu
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.29133/yyutbd.397683
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
11942
4
ATIF
0
FAVORİ
11942
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Et Ürünlerinde Nitrat ve Nitrit Kullanımına Potansiyel Alternatif Yöntemler
Yazarlar:
Gülen Turp
, Çisem Sucu
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Celal Bayar Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: -
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
37397
5
ATIF
0
FAVORİ
37397
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sosis Üretiminde Doğal Renk Maddesi ve Antioksidan Olarak Kırmızı Pancar Tozu Kullanımı
Yazarlar:
Gülen Turp
, Hatice Kazan, Hülya Ünübol
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Celal Bayar Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: -
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3373
4
ATIF
0
FAVORİ
3373
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat