Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
İlkin Yücel Şengün
Prof. Dr.
Ege Üniversitesi
Yayın
14
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
44
TR Dizin Atıf
38
14
Yayın
4
Hakemlik
44
CrossRef Atıf
38
TR Dizin Atıf
0000-0001-6940-2129
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Gıda Mikrobiyolojisi
Gıda Sürdürülebilirliği
Gıda Bilimleri (Diğer)
Kurum
Ege Üniversitesi
Popüler Yayınları
Dut Sirkesinin Mikrobiyolojik, Fiziksel, Kimyasal, Antiradikal ve Antimikrobiyal Özellikleri
Yazarlar:
İlkin Yücel Şengün
, Gülden Kılıç
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449860
ATIF
5
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6840
5
ATIF
1
FAVORİ
6840
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Sirke Çeşitlerinin Mikroflorası, Biyoaktif Bileşenleri ve Sağlık Üzerine Etkileri
Yazarlar:
İlkin Yücel Şengün
, Gülden Kılıç
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544831
ATIF
9
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
42894
9
ATIF
1
FAVORİ
42894
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
EV YAPIMI İNCİR VE DUT SİRKESİNİN TOPLAM FENOLİK İÇERİĞİ VE ANTİBAKTERİYEL AKTİVİTESİ
Yazarlar:
İlkin Yücelşengün
,
Gülden Kılıç
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Eskişehir Teknik Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi - C Yaşam Bilimleri Ve Biyoteknoloji
DOI: 10.18036/estubtdc.681028
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
973
3
ATIF
1
FAVORİ
973
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GIDA İŞLETMELERİNDE COVID-19 SALGININA YÖNELİK ALINMASI GEREKEN ÖNLEMLER VE ETKİN DEZENFEKSİYON UYGULAMALARI
Yazarlar:
İlkin Yücelşengün
, Ayşegül Kırmızıgül,
Gülden Kılıç
,
Berna Öztürk
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20075
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2696
4
ATIF
1
FAVORİ
2696
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
PARAPROBİYOTİKLER VE POSTBİYOTİKLER: GIDA VE FARMAKOLOJİ UYGULAMALARI
Yazarlar:
Berna Öztürk
,
Gülce Sulak
,
Selin Eker
,
İlkin Yücel Şengün
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24054
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
249
0
FAVORİ
249
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜRKİYE’DE SATIŞA SUNULAN ŞALGAM SULARININ LAKTİK ASİT BAKTERİLERİ POTANSİYELİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Berna Öztürk
,
Gülden Kılıç
,
Ayşegül Kırmızıgül
, Kıvanç Atlama, Yunus Yahşi,
İlkin Yücelşengün
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24031
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
187
0
FAVORİ
187
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KABAK VE KAYISI ÇEKİRDEĞİ YAĞLARININ YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONU, BİYOAKTİF ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
İlkin Yücelşengün
,
Ersin Yücel
,
Gülden Kılıç
,
Berna Öztürk
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21024
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1030
0
FAVORİ
1030
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kuzey Kıbrıs'ta Yetişen Corchorus olitorius L.'nin Farklı Ekstraktlarının Toplam Fenolik Madde İçeriği, Antioksidan ve Antimikrobiyal Aktivitelerinin Karşılaştırılması
Yazarlar:
İlkin Yücelşengün
, Ahmet Gargı
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Biological Diversity and Conservation
DOI: 10.46309/biodicon.2020.817146
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
682
0
FAVORİ
682
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
HAŞHAŞ (Papaver somniforum) ÇEŞİTLERİNİN TOHUM YAĞLARININ YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONU, TOPLAM FENOLİK MADDE MİKTARI, ANTİOKSİDAN VE ANTİMİKROBİYAL AKTİVİTELERİ
Yazarlar:
İlkin Yücelşengün
,
Ersin Yücel
,
Berna Öztürk
,
Gülden Kılıç
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20061
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
972
0
FAVORİ
972
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GIDA İŞLETMELERİNDE COVID-19 SALGININA YÖNELİK ALINMASI GEREKEN ÖNLEMLER VE ETKİN DEZENFEKSİYON UYGULAMALARI
Yazarlar:
İlkin Yücelşengün
, Ayşegül Kırmızıgül,
Gülden Kılıç
,
Berna Öztürk
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20075
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2696
1
FAVORİ
2696
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
EV YAPIMI İNCİR VE DUT SİRKESİNİN TOPLAM FENOLİK İÇERİĞİ VE ANTİBAKTERİYEL AKTİVİTESİ
Yazarlar:
İlkin Yücelşengün
,
Gülden Kılıç
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Eskişehir Teknik Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi - C Yaşam Bilimleri Ve Biyoteknoloji
DOI: 10.18036/estubtdc.681028
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
973
1
FAVORİ
973
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜKETİCİLERİN PROBİYOTİK VE PREBİYOTİK GIDALARA YÖNELİK BİLGİ DÜZEYLERİ VE TÜKETİM DURUMLARININ BELİRLENMESİ: İZMİR/BORNOVA ÖRNEĞİ
Yazarlar:
İlkin Yücelşengün
, Ayşegül Kırmızıgül, İbrahim Özaydın, Hasan Yarım
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19123
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2536
0
FAVORİ
2536
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Pastacılık Ürünlerinde Probiyotiklerin Kullanım Potansiyeli
Yazarlar:
İlkin Yücel Şengün
, Ceren Kutlu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.613644
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2550
0
FAVORİ
2550
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Sirke Çeşitlerinin Mikroflorası, Biyoaktif Bileşenleri ve Sağlık Üzerine Etkileri
Yazarlar:
İlkin Yücel Şengün
, Gülden Kılıç
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544831
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
42894
1
FAVORİ
42894
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Köfte Üretiminde Kullanılan Bitkisel Katkıların Üründe Oksidasyon Gelişimi, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özellikler ile Heterosiklik Amin (HCA) Oluşumu Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Gülen Yıldız Turp
,
Sezen Kalyoncu
,
İlkin Yücel Şengün
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.465506
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2598
0
FAVORİ
2598
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BİTKİSEL KAYNAKLI BAZI DOĞAL ANTİMİKROBİYALLER
Yazarlar:
İlkin Yücel Şengün
, Berna Öztürk
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Anadolu University Journal of Science and Technology C - Life Sciences and Biotechnology
DOI: 10.18036/aubtdc.407806
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7375
0
FAVORİ
7375
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
CONSUMPTION TYPES OF WILD PLANTS CONSUMED AS FOOD AROUND ESKIŞEHIR (TURKEY)
Yazarlar:
Ersin Yücel
,
Gülçin Işık
,
İlkin Yücel Şengün
,
Yavuz Bülent Köse
,
Faik Ceylan
,
Betül Demirci
,
Hakan Şentürk
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Anadolu University Journal of Science and Technology C - Life Sciences and Biotechnology
DOI: 10.18036/aubtdc.422306
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1127
0
FAVORİ
1127
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Dut Sirkesinin Mikrobiyolojik, Fiziksel, Kimyasal, Antiradikal ve Antimikrobiyal Özellikleri
Yazarlar:
İlkin Yücel Şengün
, Gülden Kılıç
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449860
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6840
1
FAVORİ
6840
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Anadolu University Journal of Science and Technology C - Life Sciences and Biotechnology
Biological Diversity and Conservation
Eskişehir Teknik Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi - C Yaşam Bilimleri Ve Biyoteknoloji
Gıda
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Editörlük
Anadolu University Journal of Science and Technology C - Life Sciences and Biotechnology
Alan Editörü
Biological Diversity and Conservation
Editör
Eskişehir Technical University Journal of Science and Technology A - Applied Sciences and Engineering
Alan Editörü
Eskişehir Teknik Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi - C Yaşam Bilimleri Ve Biyoteknoloji
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Anadolu University Journal of Science and Technology C - Life Sciences and Biotechnology
Eskişehir Technical University Journal of Science and Technology A - Applied Sciences and Engineering
Eskişehir Teknik Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi - C Yaşam Bilimleri Ve Biyoteknoloji
Hakemlik
Gıda
Journal of Agricultural Sciences
Yayınlar
KABAK VE KAYISI ÇEKİRDEĞİ YAĞLARININ YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONU, BİYOAKTİF ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
İlkin Yücelşengün
,
Ersin Yücel
,
Gülden Kılıç
,
Berna Öztürk
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21024
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1030
4
ATIF
0
FAVORİ
1030
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kuzey Kıbrıs'ta Yetişen Corchorus olitorius L.'nin Farklı Ekstraktlarının Toplam Fenolik Madde İçeriği, Antioksidan ve Antimikrobiyal Aktivitelerinin Karşılaştırılması
Yazarlar:
İlkin Yücelşengün
, Ahmet Gargı
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Biological Diversity and Conservation
DOI: 10.46309/biodicon.2020.817146
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
682
2
ATIF
0
FAVORİ
682
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
HAŞHAŞ (Papaver somniforum) ÇEŞİTLERİNİN TOHUM YAĞLARININ YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONU, TOPLAM FENOLİK MADDE MİKTARI, ANTİOKSİDAN VE ANTİMİKROBİYAL AKTİVİTELERİ
Yazarlar:
İlkin Yücelşengün
,
Ersin Yücel
,
Berna Öztürk
,
Gülden Kılıç
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20061
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
972
2
ATIF
0
FAVORİ
972
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GIDA İŞLETMELERİNDE COVID-19 SALGININA YÖNELİK ALINMASI GEREKEN ÖNLEMLER VE ETKİN DEZENFEKSİYON UYGULAMALARI
Yazarlar:
İlkin Yücelşengün
, Ayşegül Kırmızıgül,
Gülden Kılıç
,
Berna Öztürk
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20075
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2696
4
ATIF
1
FAVORİ
2696
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
EV YAPIMI İNCİR VE DUT SİRKESİNİN TOPLAM FENOLİK İÇERİĞİ VE ANTİBAKTERİYEL AKTİVİTESİ
Yazarlar:
İlkin Yücelşengün
,
Gülden Kılıç
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Eskişehir Teknik Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi - C Yaşam Bilimleri Ve Biyoteknoloji
DOI: 10.18036/estubtdc.681028
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
973
3
ATIF
1
FAVORİ
973
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜKETİCİLERİN PROBİYOTİK VE PREBİYOTİK GIDALARA YÖNELİK BİLGİ DÜZEYLERİ VE TÜKETİM DURUMLARININ BELİRLENMESİ: İZMİR/BORNOVA ÖRNEĞİ
Yazarlar:
İlkin Yücelşengün
, Ayşegül Kırmızıgül, İbrahim Özaydın, Hasan Yarım
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19123
ATIF
8
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2536
8
ATIF
0
FAVORİ
2536
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Pastacılık Ürünlerinde Probiyotiklerin Kullanım Potansiyeli
Yazarlar:
İlkin Yücel Şengün
, Ceren Kutlu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.613644
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2550
2
ATIF
0
FAVORİ
2550
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Sirke Çeşitlerinin Mikroflorası, Biyoaktif Bileşenleri ve Sağlık Üzerine Etkileri
Yazarlar:
İlkin Yücel Şengün
, Gülden Kılıç
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544831
ATIF
9
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
42894
9
ATIF
1
FAVORİ
42894
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Köfte Üretiminde Kullanılan Bitkisel Katkıların Üründe Oksidasyon Gelişimi, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özellikler ile Heterosiklik Amin (HCA) Oluşumu Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Gülen Yıldız Turp
,
Sezen Kalyoncu
,
İlkin Yücel Şengün
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.465506
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2598
2
ATIF
0
FAVORİ
2598
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BİTKİSEL KAYNAKLI BAZI DOĞAL ANTİMİKROBİYALLER
Yazarlar:
İlkin Yücel Şengün
, Berna Öztürk
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Anadolu University Journal of Science and Technology C - Life Sciences and Biotechnology
DOI: 10.18036/aubtdc.407806
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7375
2
ATIF
0
FAVORİ
7375
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
CONSUMPTION TYPES OF WILD PLANTS CONSUMED AS FOOD AROUND ESKIŞEHIR (TURKEY)
Yazarlar:
Ersin Yücel
,
Gülçin Işık
,
İlkin Yücel Şengün
,
Yavuz Bülent Köse
,
Faik Ceylan
,
Betül Demirci
,
Hakan Şentürk
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Anadolu University Journal of Science and Technology C - Life Sciences and Biotechnology
DOI: 10.18036/aubtdc.422306
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1127
1
ATIF
0
FAVORİ
1127
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Dut Sirkesinin Mikrobiyolojik, Fiziksel, Kimyasal, Antiradikal ve Antimikrobiyal Özellikleri
Yazarlar:
İlkin Yücel Şengün
, Gülden Kılıç
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449860
ATIF
5
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6840
5
ATIF
1
FAVORİ
6840
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat