Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Gülden Kılıç
Dr. Öğr. Üyesi
ALANYA HAMDULLAH EMİN PAŞA ÜNİVERSİTESİ
Yayın
5
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
13
TR Dizin Atıf
27
5
Yayın
1
Hakemlik
13
CrossRef Atıf
27
TR Dizin Atıf
0000-0001-6125-6219
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Fonksiyonel Gıdalar
Gıda Bilimleri
Gıda Mikrobiyolojisi
Kurum
ALANYA HAMDULLAH EMİN PAŞA ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
EV YAPIMI İNCİR VE DUT SİRKESİNİN TOPLAM FENOLİK İÇERİĞİ VE ANTİBAKTERİYEL AKTİVİTESİ
Yazarlar:
İlkin Yücelşengün
,
Gülden Kılıç
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Eskişehir Teknik Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi - C Yaşam Bilimleri Ve Biyoteknoloji
DOI: 10.18036/estubtdc.681028
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
961
3
ATIF
1
FAVORİ
961
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GIDA İŞLETMELERİNDE COVID-19 SALGININA YÖNELİK ALINMASI GEREKEN ÖNLEMLER VE ETKİN DEZENFEKSİYON UYGULAMALARI
Yazarlar:
İlkin Yücelşengün
, Ayşegül Kırmızıgül,
Gülden Kılıç
,
Berna Öztürk
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20075
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2685
4
ATIF
1
FAVORİ
2685
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
TÜRKİYE’DE SATIŞA SUNULAN ŞALGAM SULARININ LAKTİK ASİT BAKTERİLERİ POTANSİYELİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Berna Öztürk
,
Gülden Kılıç
,
Ayşegül Kırmızıgül
, Kıvanç Atlama, Yunus Yahşi,
İlkin Yücelşengün
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24031
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
169
0
FAVORİ
169
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KABAK VE KAYISI ÇEKİRDEĞİ YAĞLARININ YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONU, BİYOAKTİF ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
İlkin Yücelşengün
,
Ersin Yücel
,
Gülden Kılıç
,
Berna Öztürk
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21024
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1011
0
FAVORİ
1011
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
HAŞHAŞ (Papaver somniforum) ÇEŞİTLERİNİN TOHUM YAĞLARININ YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONU, TOPLAM FENOLİK MADDE MİKTARI, ANTİOKSİDAN VE ANTİMİKROBİYAL AKTİVİTELERİ
Yazarlar:
İlkin Yücelşengün
,
Ersin Yücel
,
Berna Öztürk
,
Gülden Kılıç
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20061
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
963
0
FAVORİ
963
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GIDA İŞLETMELERİNDE COVID-19 SALGININA YÖNELİK ALINMASI GEREKEN ÖNLEMLER VE ETKİN DEZENFEKSİYON UYGULAMALARI
Yazarlar:
İlkin Yücelşengün
, Ayşegül Kırmızıgül,
Gülden Kılıç
,
Berna Öztürk
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20075
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2685
1
FAVORİ
2685
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
EV YAPIMI İNCİR VE DUT SİRKESİNİN TOPLAM FENOLİK İÇERİĞİ VE ANTİBAKTERİYEL AKTİVİTESİ
Yazarlar:
İlkin Yücelşengün
,
Gülden Kılıç
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Eskişehir Teknik Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi - C Yaşam Bilimleri Ve Biyoteknoloji
DOI: 10.18036/estubtdc.681028
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
961
1
FAVORİ
961
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Eskişehir Teknik Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi - C Yaşam Bilimleri Ve Biyoteknoloji
Gıda
Hakemlik
Gıda
Yayınlar
KABAK VE KAYISI ÇEKİRDEĞİ YAĞLARININ YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONU, BİYOAKTİF ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
İlkin Yücelşengün
,
Ersin Yücel
,
Gülden Kılıç
,
Berna Öztürk
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21024
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1011
4
ATIF
0
FAVORİ
1011
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
HAŞHAŞ (Papaver somniforum) ÇEŞİTLERİNİN TOHUM YAĞLARININ YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONU, TOPLAM FENOLİK MADDE MİKTARI, ANTİOKSİDAN VE ANTİMİKROBİYAL AKTİVİTELERİ
Yazarlar:
İlkin Yücelşengün
,
Ersin Yücel
,
Berna Öztürk
,
Gülden Kılıç
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20061
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
963
2
ATIF
0
FAVORİ
963
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GIDA İŞLETMELERİNDE COVID-19 SALGININA YÖNELİK ALINMASI GEREKEN ÖNLEMLER VE ETKİN DEZENFEKSİYON UYGULAMALARI
Yazarlar:
İlkin Yücelşengün
, Ayşegül Kırmızıgül,
Gülden Kılıç
,
Berna Öztürk
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20075
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2685
4
ATIF
1
FAVORİ
2685
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
EV YAPIMI İNCİR VE DUT SİRKESİNİN TOPLAM FENOLİK İÇERİĞİ VE ANTİBAKTERİYEL AKTİVİTESİ
Yazarlar:
İlkin Yücelşengün
,
Gülden Kılıç
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Eskişehir Teknik Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi - C Yaşam Bilimleri Ve Biyoteknoloji
DOI: 10.18036/estubtdc.681028
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
961
3
ATIF
1
FAVORİ
961
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat