Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Berna Öztürk
Dr. Öğr. Üyesi
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Yayın
3
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
10
3
Yayın
0
Hakemlik
10
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Fonksiyonel Gıdalar
Gıda Mikrobiyolojisi
Kurum
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
GIDA İŞLETMELERİNDE COVID-19 SALGININA YÖNELİK ALINMASI GEREKEN ÖNLEMLER VE ETKİN DEZENFEKSİYON UYGULAMALARI
Yazarlar:
İlkin Yücelşengün
, Ayşegül Kırmızıgül,
Gülden Kılıç
,
Berna Öztürk
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20075
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2685
4
ATIF
1
FAVORİ
2685
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
KABAK VE KAYISI ÇEKİRDEĞİ YAĞLARININ YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONU, BİYOAKTİF ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
İlkin Yücelşengün
,
Ersin Yücel
,
Gülden Kılıç
,
Berna Öztürk
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21024
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1008
0
FAVORİ
1008
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
HAŞHAŞ (Papaver somniforum) ÇEŞİTLERİNİN TOHUM YAĞLARININ YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONU, TOPLAM FENOLİK MADDE MİKTARI, ANTİOKSİDAN VE ANTİMİKROBİYAL AKTİVİTELERİ
Yazarlar:
İlkin Yücelşengün
,
Ersin Yücel
,
Berna Öztürk
,
Gülden Kılıç
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20061
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
962
0
FAVORİ
962
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GIDA İŞLETMELERİNDE COVID-19 SALGININA YÖNELİK ALINMASI GEREKEN ÖNLEMLER VE ETKİN DEZENFEKSİYON UYGULAMALARI
Yazarlar:
İlkin Yücelşengün
, Ayşegül Kırmızıgül,
Gülden Kılıç
,
Berna Öztürk
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20075
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2685
1
FAVORİ
2685
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
KABAK VE KAYISI ÇEKİRDEĞİ YAĞLARININ YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONU, BİYOAKTİF ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
İlkin Yücelşengün
,
Ersin Yücel
,
Gülden Kılıç
,
Berna Öztürk
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21024
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1008
4
ATIF
0
FAVORİ
1008
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
HAŞHAŞ (Papaver somniforum) ÇEŞİTLERİNİN TOHUM YAĞLARININ YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONU, TOPLAM FENOLİK MADDE MİKTARI, ANTİOKSİDAN VE ANTİMİKROBİYAL AKTİVİTELERİ
Yazarlar:
İlkin Yücelşengün
,
Ersin Yücel
,
Berna Öztürk
,
Gülden Kılıç
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20061
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
962
2
ATIF
0
FAVORİ
962
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GIDA İŞLETMELERİNDE COVID-19 SALGININA YÖNELİK ALINMASI GEREKEN ÖNLEMLER VE ETKİN DEZENFEKSİYON UYGULAMALARI
Yazarlar:
İlkin Yücelşengün
, Ayşegül Kırmızıgül,
Gülden Kılıç
,
Berna Öztürk
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20075
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2685
4
ATIF
1
FAVORİ
2685
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat