Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Gülçin Yıldız
Doç. Dr.
Igdir University
Yayın
4
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
11
4
Yayın
2
Hakemlik
11
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Nanoteknoloji
Gıda Bilimleri
Gıda Teknolojileri
Meyve-Sebze Teknolojisi
Temel Gıda İşlemleri
Kurum
Igdir University
Yayınlar
Ultrason Ön İşleminin Kurutulmuş Iğdır Kayısısının Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Gülçin Yıldız
,
Gökçen İzli
,
Mustafa Çavuş
,
Mehmet Murat Ceylan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.785383
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
781
0
FAVORİ
781
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PH-değişim metodunun soya protein konsantresinin çözünürlüğü ve emülsiyon özellikleri üzerine etkisi
Yazarlar:
Gülçin Yıldız
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.427438
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2114
0
FAVORİ
2114
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
CONTROL OF ENZYMATIC BROWNING IN POTATO WITH CALCIUM CHLORIDE AND ASCORBIC ACID COATINGS
Yazarlar:
Gülçin Yıldız
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH19013
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
8103
0
FAVORİ
8103
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Physicochemical Properties of Soy Protein Concentrate Treated with Ultrasound at Various Amplitudes
Yazarlar:
Gülçin Yıldız
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.436852
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1398
0
FAVORİ
1398
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Food and Health
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Hakemlik
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
Yayınlar
PH-değişim metodunun soya protein konsantresinin çözünürlüğü ve emülsiyon özellikleri üzerine etkisi
Yazarlar:
Gülçin Yıldız
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.427438
ATIF
7
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2114
7
ATIF
0
FAVORİ
2114
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Physicochemical Properties of Soy Protein Concentrate Treated with Ultrasound at Various Amplitudes
Yazarlar:
Gülçin Yıldız
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.436852
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1398
4
ATIF
0
FAVORİ
1398
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat