avatar
Gülçin Yıldız Doç. Dr. Igdir University
Yayın 4 Hakemlik 2 CrossRef Atıf 11
4 Yayın
2 Hakemlik
11 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Nanoteknoloji Gıda Bilimleri Gıda Teknolojileri Meyve-Sebze Teknolojisi Temel Gıda İşlemleri

Kurum

Igdir University

Yayınlar

0

2114

CONTROL OF ENZYMATIC BROWNING IN POTATO WITH CALCIUM CHLORIDE AND ASCORBIC ACID COATINGS
Yayın Bilgisi: 2019 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH19013
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8103

0

8103

0

1398

Yayınlar

PH-değişim metodunun soya protein konsantresinin çözünürlüğü ve emülsiyon özellikleri üzerine etkisi
DOI: 10.29050/harranziraat.427438
ATIF 7 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2114

7

0

2114

4

0

1398

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.