Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Mustafa Çavuş
Dr. Öğr. Üyesi
kayseri üniversitesi SÇMYO gıda işleme bölümü
Yayın
2
Hakemlik
5
2
Yayın
5
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Fermantasyon Teknolojisi
Gıda Biyoteknolojisi
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Gıda Mikrobiyolojisi
Gıda Teknolojileri
Süt Teknolojisi
Kurum
kayseri üniversitesi SÇMYO gıda işleme bölümü
Yayınlar
Kars Gravyeri, Gruyere ve Emmental Peynirlerinin Bazi Kalite Özelliklerinin İncelenmesi
Yazarlar:
Mustafa Çavuş
,
Mehmet Beykaya
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1067172
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
645
0
FAVORİ
645
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ultrason Ön İşleminin Kurutulmuş Iğdır Kayısısının Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Gülçin Yıldız
,
Gökçen İzli
,
Mustafa Çavuş
,
Mehmet Murat Ceylan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.785383
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
781
0
FAVORİ
781
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Editörlük
Journal of Agriculture
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Journal of Agriculture
Hakemlik
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Gıda
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat