Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Hale İnci Öztürk
Doç.
YILDIZ TECHNICAL UNIVERSITY
Yayın
3
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
1
3
Yayın
3
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
0000-0001-8334-0403
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Enzimler
Proteinler ve Peptitler
Gıda Mühendisliği
Gıda Mikrobiyolojisi
Süt Teknolojisi
Kurum
YILDIZ TECHNICAL UNIVERSITY
Yayınlar
FARKLI ÇÖZÜCÜLERİN TÜRKİYE`DE YETİŞEN CİSTUS CRETICUS EKSTRAKLARININ KİMYASAL KOMPOZİSYON, ANTİOKSİDAN AKTİVİTE VE ANTİMİKROBİYAL POTANSİYELİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Ayça Gedikoğlu
,
Hale İnci Öztürk
,
Ezgi Aytaç
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23047
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
411
0
FAVORİ
411
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI VAKUM BASINÇLARINDA LİYOFİLİZE EDİLEN YOĞURT TOZLARINDAN REKONSTİTÜYE EDİLMİŞ AYRANLARDA FİZİKOKİMYASAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Hale İnci Öztürk
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22049
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
576
0
FAVORİ
576
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GIDA PROTEİNLERİNDEN ELDE EDİLEN BİYOAKTİF PEPTİDLER: FONKSİYONLARI VE SAĞLIK ÜZERİNDE OYNADIĞI ROLLERE GÖRE SINIFLANDIRILMASI
Yazarlar:
Hale İnci Öztürk
, Nihat Akın
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20095
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1111
0
FAVORİ
1111
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Hakemlik
Cumhuriyet Science Journal
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Yayınlar
FARKLI ÇÖZÜCÜLERİN TÜRKİYE`DE YETİŞEN CİSTUS CRETICUS EKSTRAKLARININ KİMYASAL KOMPOZİSYON, ANTİOKSİDAN AKTİVİTE VE ANTİMİKROBİYAL POTANSİYELİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Ayça Gedikoğlu
,
Hale İnci Öztürk
,
Ezgi Aytaç
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23047
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
411
1
ATIF
0
FAVORİ
411
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat