Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Hamza Goktas
Dr. Öğr. Üyesi
İSTİNYE ÜNİVERSİTESİ, MESLEK YÜKSEKOKULU
Yayın
2
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
1
2
Yayın
1
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Biyoteknolojisi
Gıda Mikrobiyolojisi
Süt Teknolojisi
Kurum
İSTİNYE ÜNİVERSİTESİ, MESLEK YÜKSEKOKULU
Yayınlar
FARKLI KURUTMA TEKNİKLERİNİN HURMA ERİĞİ MEYVELERİNİN (DIOSPYROS LOTUS L.) BİYOAKTİF, RENK, ANTİBAKTERİYEL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Hamza Goktas
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23105
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
281
0
FAVORİ
281
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Sürelerde Uygulanan Ultrases İşleminin S. boulardii’nin Probiyotik ve Antioksidan Özelliklerine Etkisi
Yazarlar:
Hamza Goktas
,
Demet Turali
,
Cansu Ağan
,
Osman Sağdıç
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1321968
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
278
0
FAVORİ
278
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Gıda
Hakemlik
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Yayınlar
FARKLI KURUTMA TEKNİKLERİNİN HURMA ERİĞİ MEYVELERİNİN (DIOSPYROS LOTUS L.) BİYOAKTİF, RENK, ANTİBAKTERİYEL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Hamza Goktas
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23105
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
281
1
ATIF
0
FAVORİ
281
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat