Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Cansu Ağan
Öğretim Görevlisi
İSTİNYE ÜNİVERSİTESİ
Yayın
5
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
1
5
Yayın
0
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
İSTİNYE ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
LEZZET VE LEZZETİN BİLİMİ: MUTFAK ŞEFLERİNİN LEZZET ALGILARI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Cansu Ağan
,
Murat Doğan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2760
0
ATIF
1
FAVORİ
2760
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Farklı Sürelerde Uygulanan Ultrases İşleminin S. boulardii’nin Probiyotik ve Antioksidan Özelliklerine Etkisi
Yazarlar:
Hamza Goktas
,
Demet Turali
,
Cansu Ağan
,
Osman Sağdıç
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1321968
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
279
0
FAVORİ
279
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
LEZZET VE LEZZETİN BİLİMİ: MUTFAK ŞEFLERİNİN LEZZET ALGILARI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Cansu Ağan
,
Murat Doğan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2760
1
FAVORİ
2760
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜRKİYE’DE YAŞAYAN BOŞNAKLAR VE MUTFAK KÜLTÜRÜ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Çağla Özer
,
Aslı Albayrak
,
Cansu Ağan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.26468/trakyasobed.834049
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1436
0
FAVORİ
1436
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ÖĞRENCİLERİNİN EL HİJYEN UYGULAMALARI: İSTİNYE ÜNİVERSİTESİ ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Saadet Gürpınar
,
Cansu Ağan
,
Çağla Özer
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Turizm Ekonomi ve İşletme Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1346
0
FAVORİ
1346
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BOSTON MATRİSİNİN 5 YILDIZLI BİR OTEL MENÜSÜ ÖRNEĞİNDE UYGULAMAYA DÖNÜŞTÜRÜLMESİ
Yazarlar:
Çağla Özer
,
Cansu Ağan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2254
0
FAVORİ
2254
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Turizm Ekonomi ve İşletme Araştırmaları Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
TÜRKİYE’DE YAŞAYAN BOŞNAKLAR VE MUTFAK KÜLTÜRÜ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Çağla Özer
,
Aslı Albayrak
,
Cansu Ağan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.26468/trakyasobed.834049
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1436
1
ATIF
0
FAVORİ
1436
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat