avatar
Murat Doğan Doç. Dr. İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ, GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ
Yayın 14 Hakemlik 16 CrossRef Atıf 11 TR Dizin Atıf 9
14 Yayın
16 Hakemlik
11 CrossRef Atıf
9 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gastronomi Gıda Bilimleri

Kurum

İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ, GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ

Popüler Yayınları

Fonksiyonel Gıdaların Gastronomideki Önemi
Yayın Bilgisi: 2021 , ART/icle: Sanat ve Tasarım Dergisi
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4130

0

1

4130

0

1

3416

Yemeğin Psikopolitikası - Neoliberal Çağda Yemek Ritüelleri
Yayın Bilgisi: 2023 , ART/icle: Sanat ve Tasarım Dergisi
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 682

0

1

682

Birleşmiş Milletler’in küresel beslenme ve gıda güvencesi politikalarının değerlendirilmesi
Yayın Bilgisi: 2022 , Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1191409
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1358

3

1

1358

Yayınlar

İbn Haldûn’un Mukaddime Eserinin Gıda Çalışmaları Açısından Değerlendirilmesi
Yayın Bilgisi: 2025 , ART/icle: Sanat ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.56590/stdarticle.1581395
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 99

0

99

Kur’an-ı Kerim’de Yer Alan Gastronomi Unsurlarının Kütüb-i Sitte Bağlamında Değerlendirilmesi
Yayın Bilgisi: 2023 , ART/icle: Sanat ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.56590/stdarticle.1401827
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 565

0

565

Baharatın Gastronomi Tarihi ve Kültürüne Etkisinin Araştırılması
Yayın Bilgisi: 2023 , İzlek Akademik Dergi
DOI: 10.53804/izlek.1235912
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 698

0

698

0

796

0

638

0

885

1

682

Birleşmiş Milletler’in küresel beslenme ve gıda güvencesi politikalarının değerlendirilmesi
Yayın Bilgisi: 2022 , Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1191409
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1358

1

1358

0

1197

1

3416

Fonksiyonel Gıdaların Gastronomideki Önemi
Yayın Bilgisi: 2021 , ART/icle: Sanat ve Tasarım Dergisi
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4130

1

4130

0

1450

Yayınlar

Kur’an-ı Kerim’de Yer Alan Gastronomi Unsurlarının Kütüb-i Sitte Bağlamında Değerlendirilmesi
Yayın Bilgisi: 2023 , ART/icle: Sanat ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.56590/stdarticle.1401827
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 565

1

0

565

3

0

885

Birleşmiş Milletler’in küresel beslenme ve gıda güvencesi politikalarının değerlendirilmesi
Yayın Bilgisi: 2022 , Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1191409
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1358

3

1

1358

2

0

1197

2

0

1450

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.