Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Murat Doğan
Doç. Dr.
İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ, GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ
Yayın
13
Hakemlik
16
CrossRef Atıf
7
TR Dizin Atıf
9
13
Yayın
16
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
9
TR Dizin Atıf
0000-0001-6391-4887
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gastronomi
Gıda Bilimleri
Kurum
İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ, GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ
Popüler Yayınları
Fonksiyonel Gıdaların Gastronomideki Önemi
Yazarlar:
Samara Alzuhairi
,
Murat Doğan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
ART/icle: Sanat ve Tasarım Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3642
0
ATIF
1
FAVORİ
3642
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
LEZZET VE LEZZETİN BİLİMİ: MUTFAK ŞEFLERİNİN LEZZET ALGILARI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Cansu Ağan
,
Murat Doğan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2811
0
ATIF
1
FAVORİ
2811
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yemeğin Psikopolitikası - Neoliberal Çağda Yemek Ritüelleri
Yazarlar:
Başak Ergen
,
Murat Doğan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
ART/icle: Sanat ve Tasarım Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
576
0
ATIF
1
FAVORİ
576
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Birleşmiş Milletler’in küresel beslenme ve gıda güvencesi politikalarının değerlendirilmesi
Yazarlar:
Murat Doğan
,
Emrah Özaltın
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1191409
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1148
2
ATIF
1
FAVORİ
1148
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Kur’an-ı Kerim’de Yer Alan Gastronomi Unsurlarının Kütüb-i Sitte Bağlamında Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Murat Doğan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
ART/icle: Sanat ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.56590/stdarticle.1401827
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
434
0
FAVORİ
434
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Baharatın Gastronomi Tarihi ve Kültürüne Etkisinin Araştırılması
Yazarlar:
Murat Doğan
,
Kadir Özdemir
Yayın Bilgisi: 2023 ,
İzlek Akademik Dergi
DOI: 10.53804/izlek.1235912
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
499
0
FAVORİ
499
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Roma Mozaik Sanatında Gastronomi Öğelerinin Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Murat Doğan
,
Ece Nur İkibudak
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Avrasya Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
596
0
FAVORİ
596
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Investigation of the effect and relationship of vegan cuisine on gastronomic culture
Yazarlar:
Murat Doğan
,
Eda Yalçın
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
560
0
FAVORİ
560
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gazi Muhammed Zahireddin Babür Şah’ın (1483-1530) Hatıratı Babür-nâme'de Yer Alan Gastronomi Unsurlarının Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Murat Doğan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
ART/icle: Sanat ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.56590/stdarticle.1214568
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
732
0
FAVORİ
732
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yemeğin Psikopolitikası - Neoliberal Çağda Yemek Ritüelleri
Yazarlar:
Başak Ergen
,
Murat Doğan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
ART/icle: Sanat ve Tasarım Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
576
1
FAVORİ
576
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Esnaf Lokantalarında Kullanılan Kesme/Doğrama Tahtalarının Gıda Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi: İstanbul Örneği
Yazarlar:
Ayşe Seray Çetin
,
Murat Doğan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
DOI: 10.38079/igusabder.1097532
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3390
0
FAVORİ
3390
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Birleşmiş Milletler’in küresel beslenme ve gıda güvencesi politikalarının değerlendirilmesi
Yazarlar:
Murat Doğan
,
Emrah Özaltın
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1191409
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1148
1
FAVORİ
1148
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bozanın Türk Gastronomisindeki Yeri ve Önemi: Geleneksel Boza Üreticileri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Murat Doğan
,
Emrah Özaltın
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.37847/tdtad.1140310
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
931
0
FAVORİ
931
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
LEZZET VE LEZZETİN BİLİMİ: MUTFAK ŞEFLERİNİN LEZZET ALGILARI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Cansu Ağan
,
Murat Doğan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2811
1
FAVORİ
2811
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fonksiyonel Gıdaların Gastronomideki Önemi
Yazarlar:
Samara Alzuhairi
,
Murat Doğan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
ART/icle: Sanat ve Tasarım Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3642
1
FAVORİ
3642
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mutfak Hijyen Eğitiminin Personel Kaynaklı Mikrobiyal Kontaminasyonun Azaltılmasına Etkisinin Araştırılması
Yazarlar:
Murat Ay
,
Murat Doğan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
DOI: 10.38079/igusabder.724266
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1308
0
FAVORİ
1308
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İKTİSADİ AMAÇLA VAKIF KURULAMAMASI PRENSİBİ ve VAKFIN İKTİSADİ İŞLETME İŞLETMESİ
Yazarlar:
Murat Doğan
,
Şafak Narbay
Yayın Bilgisi: 2000 ,
Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
60
0
FAVORİ
60
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
ART/icle: Sanat ve Tasarım Dergisi
Avrasya Turizm Araştırmaları Dergisi
Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
İzlek Akademik Dergi
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy
Tourism and Recreation
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
Editörlük
ART/icle: Sanat ve Tasarım Dergisi
Editör
Kurul Üyeliği
ART/icle: Sanat ve Tasarım Dergisi
Hakemlik
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Aydın Gastronomy
Black Sea Journal of Agriculture
Haliç Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Yayınlar
Gazi Muhammed Zahireddin Babür Şah’ın (1483-1530) Hatıratı Babür-nâme'de Yer Alan Gastronomi Unsurlarının Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Murat Doğan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
ART/icle: Sanat ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.56590/stdarticle.1214568
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
732
2
ATIF
0
FAVORİ
732
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Birleşmiş Milletler’in küresel beslenme ve gıda güvencesi politikalarının değerlendirilmesi
Yazarlar:
Murat Doğan
,
Emrah Özaltın
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1191409
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1148
2
ATIF
1
FAVORİ
1148
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bozanın Türk Gastronomisindeki Yeri ve Önemi: Geleneksel Boza Üreticileri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Murat Doğan
,
Emrah Özaltın
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.37847/tdtad.1140310
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
931
2
ATIF
0
FAVORİ
931
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mutfak Hijyen Eğitiminin Personel Kaynaklı Mikrobiyal Kontaminasyonun Azaltılmasına Etkisinin Araştırılması
Yazarlar:
Murat Ay
,
Murat Doğan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
DOI: 10.38079/igusabder.724266
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1308
1
ATIF
0
FAVORİ
1308
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat