Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Hasene Keskin Çavdar
Yrd. Doç. Dr.
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, GIDA BİLİMLERİ ANABİLİM DALI
Yayın
2
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
1
2
Yayın
2
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, GIDA BİLİMLERİ ANABİLİM DALI
Yayınlar
Dondurarak ve Fırında Kurutmanın Alıç (Crataegus tanacetifolia) Meyvesinin Uçucu Maddeleri, Biyoaktif ve Yapısal Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Hasene Keskin Çavdar
,
Eda Adal
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1382905
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
481
0
FAVORİ
481
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TEREYAĞLARININ FİZİKOKİMYASAL, OKSİDATİF VE TERMAL ÖZELLİKLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Hasene Keskin
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21121
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
555
0
FAVORİ
555
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Gıda
Hakemlik
Celal Bayar Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Current Perspectives on Medicinal and Aromatic Plants
Yayınlar
Dondurarak ve Fırında Kurutmanın Alıç (Crataegus tanacetifolia) Meyvesinin Uçucu Maddeleri, Biyoaktif ve Yapısal Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Hasene Keskin Çavdar
,
Eda Adal
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1382905
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
481
1
ATIF
0
FAVORİ
481
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat