Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Eda Adal
Dr. Öğr. Üyesi
ISKENDERUN TECHNICAL UNIVERSITY
Yayın
2
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
1
2
Yayın
4
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
0000-0003-1258-806X
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Gıda Teknolojileri
Kurum
ISKENDERUN TECHNICAL UNIVERSITY
Yayınlar
Dondurarak ve Fırında Kurutmanın Alıç (Crataegus tanacetifolia) Meyvesinin Uçucu Maddeleri, Biyoaktif ve Yapısal Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Hasene Keskin Çavdar
,
Eda Adal
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1382905
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
485
0
FAVORİ
485
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
NOHUT PROTEİNİ İZOLATI VE PEKTİNİN KOMPLEKS KOASERVASYONU: BİYOPOLİMER ORANI VE pH’NIN ETKİSİ
Yazarlar:
Eda Adal
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22069
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
435
0
FAVORİ
435
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Gıda
Hakemlik
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
İleri Teknolojilerde Çalışmalar Dergisi
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
The International Journal of Materials and Engineering Technology
Yayınlar
Dondurarak ve Fırında Kurutmanın Alıç (Crataegus tanacetifolia) Meyvesinin Uçucu Maddeleri, Biyoaktif ve Yapısal Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Hasene Keskin Çavdar
,
Eda Adal
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1382905
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
485
1
ATIF
0
FAVORİ
485
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat