Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Hüsnü Şahan Güran
Prof. Dr.
DICLE UNIVERSITY
Yayın
7
Hakemlik
2
7
Yayın
2
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Kurum
DICLE UNIVERSITY
Yayınlar
Geleneksel Bir Fermente Ürün ‘Kişk’
Yazarlar: Sara Khedr,
Hüsnü Şahan Güran
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
DOI: 10.47027/duvetfd.1501236
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
116
0
FAVORİ
116
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ VE GIDA GÜVENCESİ
Yazarlar:
Hüsnü Şahan Güran
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Bölgesel Kalkınma Dergisi
DOI: 10.61138/bolgeselkalkinmadergisi.1503941
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
620
0
FAVORİ
620
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sirke ve Limon Suyunun Tavuk Yumurta Kabuğu Dış Yüzeyinde Salmonella’nın Yaşamı Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Uğur Uçar
,
Hüsnü Şahan Güran
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Kocatepe Veteriner Dergisi
DOI: 10.30607/kvj.1176327
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
767
0
FAVORİ
767
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Diyarbakır Bölgesinde Üretilen Anadolu Manda Sütlerinde Somatik Hücre Sayısının ve Mikrobiyolojik Kalitenin Araştırılması
Yazarlar:
Berna Duman Aydın
,
Ahmet Çelik
,
Uğur Uçar
,
Hüsnü Şahan Güran
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
DOI: 10.47027/duvetfd.1188536
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
588
0
FAVORİ
588
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tıbbi Amaçla Kullanılabilen Bitki Çaylarında Hijyenik Kalitenin ve Bazı Patojenlerin Araştırılması
Yazarlar:
Aydın Vural
,
Hüsnü Şahan Güran
,
Halil Durmuşoğlu
, Uğur Uçar
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2557
0
FAVORİ
2557
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Organik Tavuk Etlerinin Mikrobiyolojik Kalitesi
Yazarlar: Reşat Çiftçi,
Hüsnü Şahan Güran
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Kocatepe Veteriner Dergisi
DOI: 10.30607/kvj.603415
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1279
0
FAVORİ
1279
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Elazığ Peynirli Ekmeğinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi
Yazarlar:
Bahri Patır
,
Hüsnü Şahan Güran
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1091
0
FAVORİ
1091
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Bölgesel Kalkınma Dergisi
Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Kocatepe Veteriner Dergisi
Hakemlik
Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Middle East Journal of Science
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat