Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Aydın Vural
Prof. Dr.
DİCLE ÜNİVERSİTESİ, VETERİNER FAKÜLTESİ
Yayın
5
Hakemlik
9
CrossRef Atıf
6
5
Yayın
9
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mikrobiyolojisi
Kurum
DİCLE ÜNİVERSİTESİ, VETERİNER FAKÜLTESİ
Yayınlar
Tıbbi Amaçla Kullanılabilen Bitki Çaylarında Hijyenik Kalitenin ve Bazı Patojenlerin Araştırılması
Yazarlar:
Aydın Vural
,
Hüsnü Şahan Güran
,
Halil Durmuşoğlu
, Uğur Uçar
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2312
0
FAVORİ
2312
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Diyarbakır Yöresindeki Çiğ Koyun Sütlerinin Mikrobiyolojik, Fiziko-Kimyasal ve Organoleptik Özelliklerinin Araştırılması
Yazarlar: Mehmet Nesip Çelik,
Aydın Vural
, Mehmet Emin Erkan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
DOI: 10.32707/ercivet.648525
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1493
0
FAVORİ
1493
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Diyarbakır’da Tüketime Sunulan Süt ve Ürünlerinde Aflatoksin M1 düzeylerinin ELISA ile Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Ömer Faruk Yeşil
,
Abdulkerim Hatipoğlu
,
Abdunnasır Yıldız
,
Aydın Vural
,
Mehmet Emin Erkan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.18185/erzifbed.498862
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1817
0
FAVORİ
1817
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kurutulmuş Meyve Örneklerinde Mikrobiyolojik Kalite Özelliklerinin Araştırılması
Yazarlar: Nurgül Akbal,
Aydın Vural
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
9150
0
FAVORİ
9150
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
DİYARBAKIR YÖRESİNDE RUMİNANT BESLENMESİNDE KULLANILAN KARMA YEMLERİN BESİN MADDE VE MİKROBİYOLOJİK KALİTE ÖZELLİKLERİ
Yazarlar: Murat Baran, M. Erkan,
Aydın Vural
Yayın Bilgisi: 2012 ,
İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1012
0
FAVORİ
1012
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Hakemlik
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
International Journal of Health Services Research and Policy
Kocatepe Veteriner Dergisi
Şırnak Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Diyarbakır Yöresindeki Çiğ Koyun Sütlerinin Mikrobiyolojik, Fiziko-Kimyasal ve Organoleptik Özelliklerinin Araştırılması
Yazarlar: Mehmet Nesip Çelik,
Aydın Vural
, Mehmet Emin Erkan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
DOI: 10.32707/ercivet.648525
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1493
3
ATIF
0
FAVORİ
1493
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Diyarbakır’da Tüketime Sunulan Süt ve Ürünlerinde Aflatoksin M1 düzeylerinin ELISA ile Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Ömer Faruk Yeşil
,
Abdulkerim Hatipoğlu
,
Abdunnasır Yıldız
,
Aydın Vural
,
Mehmet Emin Erkan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.18185/erzifbed.498862
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1817
3
ATIF
0
FAVORİ
1817
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat