Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Hülya Şen Arslan
Dr. Öğr. Üyesi
KARAMANOGLU MEHMETBEY UNIVERSITY
Yayın
9
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
3
9
Yayın
2
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
0000-0003-0116-9062
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Gıda Mikrobiyolojisi
Kurum
KARAMANOGLU MEHMETBEY UNIVERSITY
Popüler Yayınları
Meyve ve sebzelerin diyet lifi bakımından et ve et ürünlerinde kullanımı
Yazarlar:
Hülya Şen Arslan
,
Cemalettin Sarıçoban
,
Sabire Yerlikaya
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.28948/ngumuh.781117
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
903
0
ATIF
1
FAVORİ
903
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
SCARLET SPUR ELMA ÇEŞİDİ ATIKLARININ BAZI FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİNİN İNCELENMESİ
Yazarlar:
Hülya Şen Arslan
,
Sefa Topuz
,
Sabire Yerlikaya
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.21923/jesd.1496976
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
91
0
FAVORİ
91
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çeşitli Etanol Ekstraktlarının Tavuk Sosislerinin Bazı Mikrobiyolojik Özellikleri Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Sabire Yerlikaya
,
Hülya Şen Arslan
,
Hanife Şimşek
,
Nur Özkaya
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: 10.55213/kmujens.1488048
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
74
0
FAVORİ
74
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FONKSİYONEL GIDA KAVRAMINA BİR BAKIŞ: SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ
Yazarlar:
Hülya Şen Arslan
, Kübra Kaymaz
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Agriculture, Food and Ecology
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
785
0
FAVORİ
785
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ULTRASON DESTEKLİ ELMA ATIK ÖZÜTLERİNİN BAZI BİYOAKTİF ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Hülya Şen Arslan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23070
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
431
0
FAVORİ
431
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
NAR VE ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ EKSTRAKTLARININ SOĞUK DEPOLAMA SÜRECİNDE KAZ ETİNİN RAF ÖMRÜNE ETKİSİ
Yazarlar: Fadimana Arı,
Cemalettin Sarıçoban
,
Hülya Şen Arslan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23055
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
322
0
FAVORİ
322
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Propolis katkılı liyofilize yumurta tozu üretimi
Yazarlar:
Sabire Yerlikaya
,
Hülya Şen Arslan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1179995
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
534
0
FAVORİ
534
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sarı Soğan (Allium Cepa) Kabuğu Ekstraktının Çiğ, UHT ve Pastörize Sütlere İnoküle Edilen Bazı Patojenler Üzerindeki Antimikrobiyal Etkisinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Sabire Yerlikaya
, Merve Çiftçi, Aysun İşler,
Hülya Şen Arslan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dergisi
DOI: 10.21605/cukurovaumfd.1190323
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
440
0
FAVORİ
440
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BİLİNÇLİ TÜKETİCİ DAVRANIŞLARI: KARAMAN İLİ ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Sabire Yerlikaya
,
Süheyla Tuna
,
Şura Nur Karaman
,
Hülya Şen Arslan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Tasarım Mimarlık ve Mühendislik Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
995
0
FAVORİ
995
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Meyve ve sebzelerin diyet lifi bakımından et ve et ürünlerinde kullanımı
Yazarlar:
Hülya Şen Arslan
,
Cemalettin Sarıçoban
,
Sabire Yerlikaya
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.28948/ngumuh.781117
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
903
1
FAVORİ
903
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dergisi
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Journal of Agriculture, Food and Ecology
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Dergisi
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Tasarım Mimarlık ve Mühendislik Dergisi
Hakemlik
JENAS Journal of Environmental and Natural Studies
Selcuk Journal of Agriculture and Food Sciences
Yayınlar
ULTRASON DESTEKLİ ELMA ATIK ÖZÜTLERİNİN BAZI BİYOAKTİF ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Hülya Şen Arslan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23070
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
431
1
ATIF
0
FAVORİ
431
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Propolis katkılı liyofilize yumurta tozu üretimi
Yazarlar:
Sabire Yerlikaya
,
Hülya Şen Arslan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1179995
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
534
1
ATIF
0
FAVORİ
534
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sarı Soğan (Allium Cepa) Kabuğu Ekstraktının Çiğ, UHT ve Pastörize Sütlere İnoküle Edilen Bazı Patojenler Üzerindeki Antimikrobiyal Etkisinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Sabire Yerlikaya
, Merve Çiftçi, Aysun İşler,
Hülya Şen Arslan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dergisi
DOI: 10.21605/cukurovaumfd.1190323
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
440
1
ATIF
0
FAVORİ
440
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat