Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Sabire Yerlikaya
Doç. Dr.
KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ
Yayın
8
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
3
8
Yayın
8
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Mühendislik
Gıda Bilimleri
Et Teknolojisi
Gıda Mikrobiyolojisi
Kurum
KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Meyve ve sebzelerin diyet lifi bakımından et ve et ürünlerinde kullanımı
Yazarlar:
Hülya Şen Arslan
,
Cemalettin Sarıçoban
,
Sabire Yerlikaya
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.28948/ngumuh.781117
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
874
0
ATIF
1
FAVORİ
874
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Propolis katkılı liyofilize yumurta tozu üretimi
Yazarlar:
Sabire Yerlikaya
,
Hülya Şen Arslan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1179995
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
485
0
FAVORİ
485
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sarı Soğan (Allium Cepa) Kabuğu Ekstraktının Çiğ, UHT ve Pastörize Sütlere İnoküle Edilen Bazı Patojenler Üzerindeki Antimikrobiyal Etkisinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Sabire Yerlikaya
, Merve Çiftçi, Aysun İşler,
Hülya Şen Arslan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dergisi
DOI: 10.21605/cukurovaumfd.1190323
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
399
0
FAVORİ
399
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tavuk eti ekstraktı üretimine propolis ilavesi ve depolama sürecinde bazı özelliklerinin belirlenmesi
Yazarlar:
Sabire Yerlikaya
,
Cemalettin Sarıçoban
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.972219
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
877
0
FAVORİ
877
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BİLİNÇLİ TÜKETİCİ DAVRANIŞLARI: KARAMAN İLİ ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Sabire Yerlikaya
,
Süheyla Tuna
,
Şura Nur Karaman
,
Hülya Şen Arslan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Tasarım Mimarlık ve Mühendislik Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
914
0
FAVORİ
914
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Meyve ve sebzelerin diyet lifi bakımından et ve et ürünlerinde kullanımı
Yazarlar:
Hülya Şen Arslan
,
Cemalettin Sarıçoban
,
Sabire Yerlikaya
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.28948/ngumuh.781117
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
874
1
FAVORİ
874
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tavuk Eti ve İşlenmiş Bazı Tavuk Eti Ürünleri
Yazarlar:
Sabire Yerlikaya
, Nur Özkaya
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Bayburt Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1185
0
FAVORİ
1185
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Karaman İl Merkezinde Yaşayan Halkın Bilinçli Gıda Tüketim Derecesinin Araştırılması
Yazarlar:
Sabire Yerlikaya
, Şura Nur Karaman, Süheyla Tuna, Hülya Şen Arslan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.619881
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
738
0
FAVORİ
738
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Dondurularak ve Püskürterek Kurutulmuş Süt Tozlarının Bazı Mikrobiyolojik ve Fizikokimyasal Özelliklerinin Karşılaştırılması
Yazarlar:
Sabire Yerlikaya
, Hülya Şen Arslan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17798/bitlisfen.511313
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
989
0
FAVORİ
989
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Bayburt Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dergisi
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Tasarım Mimarlık ve Mühendislik Dergisi
Editörlük
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Dergisi
Alan Editörü
Hakemlik
Gıda
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
International Journal of Life Sciences and Biotechnology
International Journal of Pure and Applied Sciences
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Selcuk Journal of Agriculture and Food Sciences
Uluslararası Mühendislik Araştırma ve Geliştirme Dergisi
Yayınlar
Sarı Soğan (Allium Cepa) Kabuğu Ekstraktının Çiğ, UHT ve Pastörize Sütlere İnoküle Edilen Bazı Patojenler Üzerindeki Antimikrobiyal Etkisinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Sabire Yerlikaya
, Merve Çiftçi, Aysun İşler,
Hülya Şen Arslan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dergisi
DOI: 10.21605/cukurovaumfd.1190323
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
399
1
ATIF
0
FAVORİ
399
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Dondurularak ve Püskürterek Kurutulmuş Süt Tozlarının Bazı Mikrobiyolojik ve Fizikokimyasal Özelliklerinin Karşılaştırılması
Yazarlar:
Sabire Yerlikaya
, Hülya Şen Arslan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17798/bitlisfen.511313
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
989
2
ATIF
0
FAVORİ
989
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat