Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
İlyas Atalar
Doç. Dr.
ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ
Yayın
1
Hakemlik
20
CrossRef Atıf
1
1
Yayın
20
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
0000-0001-8560-0010
56486128000
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Teknolojileri
Süt Teknolojisi
Temel Gıda İşlemleri
Kurum
ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
DÜŞÜK VE YÜKSEK ISIL İŞLEM UYGULANMIŞ FINDIK İÇECEKLERİNİN DEPOLAMA STABİLİTELERİ
Yazarlar:
İlyas Atalar
,
Osman Gül
,
Latife Betül Gül
, Fehmi Yazıcı
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19099
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
806
0
FAVORİ
806
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Editörlük
European Food Science and Engineering
Son Okuyucu
Kurul Üyeliği
European Food Science and Engineering
Hakemlik
European Food Science and Engineering
Food and Health
Gıda
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Selcuk Journal of Agriculture and Food Sciences
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Yayınlar
DÜŞÜK VE YÜKSEK ISIL İŞLEM UYGULANMIŞ FINDIK İÇECEKLERİNİN DEPOLAMA STABİLİTELERİ
Yazarlar:
İlyas Atalar
,
Osman Gül
,
Latife Betül Gül
, Fehmi Yazıcı
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19099
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
806
1
ATIF
0
FAVORİ
806
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat