avatar
Osman Gül Prof. Dr. KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ
Yayın 8 Hakemlik 9 CrossRef Atıf 2 TR Dizin Atıf 3
8 Yayın
9 Hakemlik
2 CrossRef Atıf
3 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri Gıda Teknolojileri

Kurum

KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

0

433

0

604

DÜŞÜK VE YÜKSEK ISIL İŞLEM UYGULANMIŞ FINDIK İÇECEKLERİNİN DEPOLAMA STABİLİTELERİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19099
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 808

0

808

SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE ORGANİK KLORLU PESTİSİT VARLIĞI
Yazarlar: Muhammet Dervişoğlu , Osman Gül , Fehmi Yazıcı, Oğuz Aydemir
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 592

0

592

Yayınlar

1

0

368

DÜŞÜK VE YÜKSEK ISIL İŞLEM UYGULANMIŞ FINDIK İÇECEKLERİNİN DEPOLAMA STABİLİTELERİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19099
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 808

1

0

808

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.