avatar
Osman Gül Prof. Dr. KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ
Yayın 8 Hakemlik 9 CrossRef Atıf 2 TR Dizin Atıf 3
8 Yayın
9 Hakemlik
2 CrossRef Atıf
3 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri Gıda Teknolojileri

Kurum

KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

0

482

0

649

DÜŞÜK VE YÜKSEK ISIL İŞLEM UYGULANMIŞ FINDIK İÇECEKLERİNİN DEPOLAMA STABİLİTELERİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19099
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 858

0

858

SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE ORGANİK KLORLU PESTİSİT VARLIĞI
Yazarlar: Muhammet Dervişoğlu , Osman Gül , Fehmi Yazıcı, Oğuz Aydemir
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 687

0

687

Yayınlar

1

0

446

DÜŞÜK VE YÜKSEK ISIL İŞLEM UYGULANMIŞ FINDIK İÇECEKLERİNİN DEPOLAMA STABİLİTELERİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19099
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 858

1

0

858

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.