Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Osman Gül
Prof. Dr.
KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ
Yayın
8
Hakemlik
9
CrossRef Atıf
2
TR Dizin Atıf
3
8
Yayın
9
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
0000-0003-1620-4246
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Gıda Teknolojileri
Kurum
KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Vakum ortamında ozmotik dehidrasyon ön işleminin kırmızı pancarın kütle değişimi, kurutma kinetiği ve fizikokimyasal özellikleri üzerine etkisinin belirlenmesi
Yazarlar:
Latife Betül Gül
,
Osman Gül
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1301013
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
386
0
FAVORİ
386
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ULTRASES DESTEKLİ OZMOTİK DEHİDRASYON ÖN İŞLEMİNİN BALKABAĞI (Cucurbita moschata) KURUTMA KİNETİĞİ VE BAZI FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Osman Gül
,
Nilüfer Açıkgöz
,
Latife Betül Gül
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22065
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
450
0
FAVORİ
450
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Evaluation of Thymus pseudopulegioides plant extracts for total phenolic contents, antioxidant and antimicrobial properties
Yazarlar:
Latife Betül Gül
,
Nilgün Özdemir
,
Osman Gül
,
Ahmet Çon
Yayın Bilgisi: 2022 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1091864
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
368
0
FAVORİ
368
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effect of thermosonication on functional and rheological properties of green lentil protein
Yazarlar:
Tuğba Baskıncı
, Dea Amalia Amanda Apud,
Osman Gül
Yayın Bilgisi: 2021 ,
European Food Science and Engineering
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
433
0
FAVORİ
433
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Some bioactive properties and antimicrobial activity of some Hypericum species growing wild in Black Sea Region of Turkey
Yazarlar:
Latife Betül Gül
,
Nilgün Özdemir
,
Osman Gül
,
Cüneyt Çırak
,
Ahmet Hilmi Çon
Yayın Bilgisi: 2021 ,
European Food Science and Engineering
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
436
0
FAVORİ
436
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Optimization of spray drying conditions for microencapsulation of Lactobacillus casei Shirota using response surface methodology
Yazarlar:
Osman Gül
, Muhammet Dervişoğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
European Food Science and Engineering
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
604
0
FAVORİ
604
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
DÜŞÜK VE YÜKSEK ISIL İŞLEM UYGULANMIŞ FINDIK İÇECEKLERİNİN DEPOLAMA STABİLİTELERİ
Yazarlar:
İlyas Atalar
,
Osman Gül
,
Latife Betül Gül
, Fehmi Yazıcı
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19099
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
808
0
FAVORİ
808
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE ORGANİK KLORLU PESTİSİT VARLIĞI
Yazarlar:
Muhammet Dervişoğlu
,
Osman Gül
, Fehmi Yazıcı, Oğuz Aydemir
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
592
0
FAVORİ
592
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
European Food Science and Engineering
Gıda
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Editörlük
European Food Science and Engineering
Teknik Editör , Editör , Son Okuyucu
Kurul Üyeliği
European Food Science and Engineering
Hakemlik
Food and Health
Gıda
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
Yayınlar
Evaluation of Thymus pseudopulegioides plant extracts for total phenolic contents, antioxidant and antimicrobial properties
Yazarlar:
Latife Betül Gül
,
Nilgün Özdemir
,
Osman Gül
,
Ahmet Çon
Yayın Bilgisi: 2022 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1091864
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
368
1
ATIF
0
FAVORİ
368
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
DÜŞÜK VE YÜKSEK ISIL İŞLEM UYGULANMIŞ FINDIK İÇECEKLERİNİN DEPOLAMA STABİLİTELERİ
Yazarlar:
İlyas Atalar
,
Osman Gül
,
Latife Betül Gül
, Fehmi Yazıcı
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19099
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
808
1
ATIF
0
FAVORİ
808
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat