Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
İrem Şen Dağ
Yüksek Lisans
ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Yayın
1
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
1
1
Yayın
0
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Yayınlar
Assessment of Quality and Aroma Characteristics of Kefir Produced by Using Grain and Lyophilized Culture
Yazarlar:
İrem Şen Dağ
,
Buket Güneşer
,
Yonca Yuceer
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Advanced Research in Natural and Applied Sciences
DOI: 10.28979/jarnas.907107
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
399
0
FAVORİ
399
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Journal of Advanced Research in Natural and Applied Sciences
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Assessment of Quality and Aroma Characteristics of Kefir Produced by Using Grain and Lyophilized Culture
Yazarlar:
İrem Şen Dağ
,
Buket Güneşer
,
Yonca Yuceer
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Advanced Research in Natural and Applied Sciences
DOI: 10.28979/jarnas.907107
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
399
1
ATIF
0
FAVORİ
399
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat