avatar
Yonca Yuceer Prof. Dr. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Mühendislik Fakültesi
Yayın 18 Hakemlik 10 CrossRef Atıf 22
18 Yayın
10 Hakemlik
22 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri

Kurum

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Mühendislik Fakültesi

Popüler Yayınları

EZİNE ESKİ KAŞAR PEYNİRİNİN KARAKTERİSTİK BAZI ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19052
ATIF 3 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1398

3

2

1398

3

1

1679

KIRKLARELİ ESKİ KAŞAR PEYNİRİNİN UÇUCU BİLEŞEN PROFİLİ, FİZİKOKİMYASAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2024 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23124
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 667

0

1

667

Yayınlar

0

329

FİLAMENTLİ FUNGUSLARIN (KÜFLERİN) ALTERNATİF BESİN KAYNAĞI OLARAK DEĞERLENDİRİLMESİ
Yayın Bilgisi: 2024 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24027
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 387

0

387

YOĞURDUN UÇUCU BİLEŞEN PROFİLİ VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE KÜLTÜR ÇEŞİDİNİN ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2024 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24045
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 538

0

538

KIRKLARELİ ESKİ KAŞAR PEYNİRİNİN UÇUCU BİLEŞEN PROFİLİ, FİZİKOKİMYASAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2024 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23124
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 667

1

667

TENEKE TULUM PEYNİRLERİNİN BAZI FİZİKOKİMYASAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Cengiz Şen, Muhammed Ali Doğan, Yonca Yuceer
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23048
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 512

0

512

0

542

0

542

YAYIKALTI İÇECEĞİNİN FİZİKOKİMYASAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİ İLE UÇUCU BİLEŞENLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Çisem Öğe, Yonca Yuceer
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21082
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 544

0

544

MİKRODALGA DESTEKLİ HİDRODİSTİLASYON YÖNTEMİYLE ELDE EDİLEN PELARGONIUM GRAVEOLENS (ITIR) ESANSİYEL YAĞININ KARAKTERİSTİK BAZI ÖZELLİKLERİ
Yazarlar: Pelin Aydınlık, Yonca Yuceer
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21076
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 993

0

993

TİRE ÇAMUR PEYNİRİNİN BAZI FİZİKOKİMYASAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİ
Yazarlar: Onur Karaalioğlu, Ezgi Günay, Yonca Yuceer
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21052
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 981

0

981

İNEK VE KEÇİ SÜTÜ KULLANILARAK ÜRETİLEN PROBİYOTİK FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİNİN KARAKTERİSTİK ÖZELLİKLERİ
Yazarlar: Duygu Nalbant, Yonca Yüceer
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19126
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1550

0

1550

Dane veya Liyofilize Kefir Kültürü Kullanılarak Peyniraltı Suyu İçeceği Üretimi ve Karakterizasyonu
Yazarlar: İrem Şen, Yonca Karagül Yüceer
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.647719
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1335

0

1335

EZİNE ESKİ KAŞAR PEYNİRİNİN KARAKTERİSTİK BAZI ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19052
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1398

2

1398

1

1679

0

1582

ISIL İŞLEM VE OLGUNLAŞTIRMA SÜRELERİNİN EZİNE PEYNİRİNDE BİYOJEN AMİN OLUŞUMUNA ETKİLERİ
Yazarlar: Mehmet Diler, Erhan Akbağ, Volkan Işık, Emine Avşar Günay, Hakan Erkayacan, Onur Güneşer , Yonca Karagül Yüceer
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18043
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1752

0

1752

LİPAZ ENZİMİ VE DESTEK KÜLTÜR KULLANIMININ KEÇİ PEYNİRİNİN OLGUNLAŞMASI ÜZERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17102
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2945

0

2945

Yem Kısıtlamasının Tavuk Etinin Duyusal Kalitesi Üzerine Etkisi
Yazarlar: Ecmel Dinçer, Sibel Parlak, Burcu Engin, Yonca Yuceer , Mehmet Mendeş
Yayın Bilgisi: 2014 , Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/tbd.38471
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 388

0

388

Yayınlar

TENEKE TULUM PEYNİRLERİNİN BAZI FİZİKOKİMYASAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Cengiz Şen, Muhammed Ali Doğan, Yonca Yuceer
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23048
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 512

1

0

512

1

0

542

TİRE ÇAMUR PEYNİRİNİN BAZI FİZİKOKİMYASAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİ
Yazarlar: Onur Karaalioğlu, Ezgi Günay, Yonca Yuceer
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21052
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 981

2

0

981

İNEK VE KEÇİ SÜTÜ KULLANILARAK ÜRETİLEN PROBİYOTİK FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİNİN KARAKTERİSTİK ÖZELLİKLERİ
Yazarlar: Duygu Nalbant, Yonca Yüceer
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19126
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1550

3

0

1550

Dane veya Liyofilize Kefir Kültürü Kullanılarak Peyniraltı Suyu İçeceği Üretimi ve Karakterizasyonu
Yazarlar: İrem Şen, Yonca Karagül Yüceer
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.647719
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1335

2

0

1335

EZİNE ESKİ KAŞAR PEYNİRİNİN KARAKTERİSTİK BAZI ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19052
ATIF 3 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1398

3

2

1398

3

1

1679

SOĞUK MASERASYONUN KARALAHNA VE CABERNET SAUVIGNON ŞIRALARININ ANTOSİYANİN VE UÇUCU BİLEŞENLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18038
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1582

2

0

1582

ISIL İŞLEM VE OLGUNLAŞTIRMA SÜRELERİNİN EZİNE PEYNİRİNDE BİYOJEN AMİN OLUŞUMUNA ETKİLERİ
Yazarlar: Mehmet Diler, Erhan Akbağ, Volkan Işık, Emine Avşar Günay, Hakan Erkayacan, Onur Güneşer , Yonca Karagül Yüceer
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18043
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1752

2

0

1752

LİPAZ ENZİMİ VE DESTEK KÜLTÜR KULLANIMININ KEÇİ PEYNİRİNİN OLGUNLAŞMASI ÜZERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17102
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2945

3

0

2945

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.