Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Buket Aydeniz-güneşer
Doç. Dr.
Uşak University, Faculty of Engineering, Department of Food Engineering, 1 Eylül Campus, 64200, Uşak, TURKEY
Yayın
5
Hakemlik
14
CrossRef Atıf
1
5
Yayın
14
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
0000-0003-2197-5504
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Mühendislik
Gıda Teknolojileri
Yağ Teknolojisi
Kurum
Uşak University, Faculty of Engineering, Department of Food Engineering, 1 Eylül Campus, 64200, Uşak, TURKEY
Popüler Yayınları
Holistik Beslenme Yaklaşımı: Ruhsal, Zihinsel ve Fiziksel Beslenme
Yazarlar:
Buket Aydeniz-güneşer
,
Azime Miray Kahraman
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20479/bursauludagziraat.1326580
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
652
0
ATIF
1
FAVORİ
652
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Holistik Beslenme Yaklaşımı: Ruhsal, Zihinsel ve Fiziksel Beslenme
Yazarlar:
Buket Aydeniz-güneşer
,
Azime Miray Kahraman
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20479/bursauludagziraat.1326580
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
652
1
FAVORİ
652
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fonksiyonel Gıda Bileşenlerinin Tespit Edilmesinde Enstrümental Analiz Tekniklerinin Önemi
Yazarlar: Pınar Ankaralıgil,
Buket Güneşer
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.995395
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2108
0
FAVORİ
2108
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Assessment of Quality and Aroma Characteristics of Kefir Produced by Using Grain and Lyophilized Culture
Yazarlar:
İrem Şen Dağ
,
Buket Güneşer
,
Yonca Yuceer
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Advanced Research in Natural and Applied Sciences
DOI: 10.28979/jarnas.907107
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
399
0
FAVORİ
399
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Hazır yemek hizmeti alan farkli sosyo-ekonomik düzeye sahip bireylerin yeme davranışlarının ve menü tercihlerinin belirlenmesi
Yazarlar:
Özge Çam
,
Buket Güneşer
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH20027
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2326
0
FAVORİ
2326
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Haşhaş Tohumu İçeren Krem Peynir Formülasyonlarının Geliştirilmesi ve Kalite Parametrelerinin Değerlendirilmesi
Yazarlar: Barış Aklale,
Buket Aydeniz Güneşer
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1969
0
FAVORİ
1969
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Food and Health
Journal of Advanced Research in Natural and Applied Sciences
Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi
Editörlük
Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi
Alan Editörü
Hakemlik
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi
Eurasian Journal of Food Science and Technology
Gıda
Journal of Advanced Research in Natural and Applied Sciences
Konya Mühendislik Bilimleri Dergisi
Usak University Journal of Engineering Sciences
Yayınlar
Assessment of Quality and Aroma Characteristics of Kefir Produced by Using Grain and Lyophilized Culture
Yazarlar:
İrem Şen Dağ
,
Buket Güneşer
,
Yonca Yuceer
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Advanced Research in Natural and Applied Sciences
DOI: 10.28979/jarnas.907107
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
399
1
ATIF
0
FAVORİ
399
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat