Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Zeynep Seydim
Yayın
8
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
19
8
Yayın
1
Hakemlik
19
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Kurum
Popüler Yayınları
Farklı Yöntemlerle Üretilen Çökelek Peynirinin Aromatik ve Duyusal Özellikleri
Yazarlar:
İlhan Gün
,
Onur Güneşer
,
Yonca Karagül Yüceer
,
Zeynep Banu Güzel Seydim
, Fatma Torun, Sevda Çakıcı
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.19113/sdufenbed.538894
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1536
3
ATIF
1
FAVORİ
1536
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
FONKSİYONEL GIDA BİLEŞENLERİNİN BİLİŞSEL FONKSİYONLAR ÜZERİNE MOLEKÜLER ETKİ MEKANİZMALARI
Yazarlar:
Zeynep Seydim
,
Sinem Keles
,
Gülçin Şatır
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Biotechnology and Strategic Health Research
DOI: 10.34084/bshr.1413281
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
309
0
FAVORİ
309
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effects of Dietary Sage, Myrtle and/or Probiotic Mixture on Growth, Intestinal Health, Antioxidant Capacity, and Diseases Resistance of Oncorhynchus mykiss
Yazarlar:
Öznur Özil
,
Öznur Diler
, Muhammet Hayati Kayhan,
Tugba Kök Taş
,
Zeynep Seydim
,
Behire Işıl Didinen
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.1120481
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
759
0
FAVORİ
759
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TULUM PEYNİRİ ÜRETİMİNDE KULLANILAN KEÇİ DERİLERİNİN KARAKTERİSTİKLERİ VE OLGUNLAŞTIRMA ORTAMLARINDAKİ DEĞİŞİMLER
Yazarlar:
İlhan Gün
,
Zeynep Seydim
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22015
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
491
0
FAVORİ
491
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FONKSİYONEL GIDA KAVRAMINA YENİ BİR BAKIŞ: POSTBİYOTİKLER
Yazarlar:
Çağlar Gökırmaklı
, Bilgenur Üçgül,
Zeynep Seydim
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21035
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4821
0
FAVORİ
4821
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Probiyotiklerin Kolon Mikrobiyotasına Etkileri: Güncel Çalışmalar
Yazarlar:
Çağlar Gökırmaklı
,
Zeynep Seydim
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Journal of Biotechnology and Strategic Health Research
DOI: 10.34084/bshr.812266
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3308
0
FAVORİ
3308
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SİRKENİN SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Çağlar Gökırmaklı
,
Zeynep Banu Guzel-seydim
, Havva Nilgün Budak
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19079
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
8120
0
FAVORİ
8120
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Yöntemlerle Üretilen Çökelek Peynirinin Aromatik ve Duyusal Özellikleri
Yazarlar:
İlhan Gün
,
Onur Güneşer
,
Yonca Karagül Yüceer
,
Zeynep Banu Güzel Seydim
, Fatma Torun, Sevda Çakıcı
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.19113/sdufenbed.538894
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1536
1
FAVORİ
1536
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effects of Kefir Powder Fortification on Yogurt Qual
Yazarlar: Burcu Bozova, Tuğba Kök Taş,
Zeynep Güzel Seydim
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.446446
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1419
0
FAVORİ
1419
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Journal of Agricultural Sciences
Journal of Biotechnology and Strategic Health Research
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Hakemlik
Journal of Agricultural Sciences
Yayınlar
TULUM PEYNİRİ ÜRETİMİNDE KULLANILAN KEÇİ DERİLERİNİN KARAKTERİSTİKLERİ VE OLGUNLAŞTIRMA ORTAMLARINDAKİ DEĞİŞİMLER
Yazarlar:
İlhan Gün
,
Zeynep Seydim
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22015
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
491
2
ATIF
0
FAVORİ
491
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FONKSİYONEL GIDA KAVRAMINA YENİ BİR BAKIŞ: POSTBİYOTİKLER
Yazarlar:
Çağlar Gökırmaklı
, Bilgenur Üçgül,
Zeynep Seydim
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21035
ATIF
6
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4821
6
ATIF
0
FAVORİ
4821
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Probiyotiklerin Kolon Mikrobiyotasına Etkileri: Güncel Çalışmalar
Yazarlar:
Çağlar Gökırmaklı
,
Zeynep Seydim
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Journal of Biotechnology and Strategic Health Research
DOI: 10.34084/bshr.812266
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3308
1
ATIF
0
FAVORİ
3308
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SİRKENİN SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Çağlar Gökırmaklı
,
Zeynep Banu Guzel-seydim
, Havva Nilgün Budak
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19079
ATIF
6
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
8120
6
ATIF
0
FAVORİ
8120
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Yöntemlerle Üretilen Çökelek Peynirinin Aromatik ve Duyusal Özellikleri
Yazarlar:
İlhan Gün
,
Onur Güneşer
,
Yonca Karagül Yüceer
,
Zeynep Banu Güzel Seydim
, Fatma Torun, Sevda Çakıcı
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.19113/sdufenbed.538894
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1536
3
ATIF
1
FAVORİ
1536
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effects of Kefir Powder Fortification on Yogurt Qual
Yazarlar: Burcu Bozova, Tuğba Kök Taş,
Zeynep Güzel Seydim
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.446446
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1419
1
ATIF
0
FAVORİ
1419
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat