İşil Var profil resmi
İşil Var Prof. Dr. Çukurova Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Yayın 5 Hakemlik 14 CrossRef Atıf 1 TR Dizin Atıf 14
5 Yayın
14 Hakemlik
1 CrossRef Atıf
14 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Moleküler Genetik Bakteriyoloji Mikrobiyal Genetik Beslenme ve Diyetetik Mühendislik Gıda Mühendisliği mikotoksinler, hijyen-sanitasyon, bakteriyofaj, patojen biyofilmleri

Kurum

Çukurova Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü

Yayınlar

PİYASADA TÜKETİME SUNULAN AYÇİÇEK VE MISIRÖZÜ YAĞLARINDA AFLATOKSİN VARLIĞININ ARAŞTIRILMASI
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23126
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 386

0

386

MİKROORGANİZMALARDA ÇOĞUNLUĞU ALGILAMA VE ÇOĞUNLUĞU ALGILAMA MEKANİZMASININ ENGELLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19016
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1795

0

1795

OKRATOKSİN A'NIN EKMEKTE BULUNMA MİKTARINDA FERMANTASYON VE PİŞİRMENİN ETKİSİ
Yazarlar: İşıl Var , Özlem Atasever Savaş, Selin Sağlam, Okşan Uçkun
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18110
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 986

0

986

SALGINLARA NEDEN OLAN BAZI GASTROENTERİT VİRÜSLERİNİN İRDELENMESİ
Yazarlar: İşıl Var , Çağrı Çelik
Yayın Bilgisi: 2017 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4164

0

4164

GIDA ENDÜSTRİSİNDE NANOTEKNOLOJİ UYGULAMALARI
Yazarlar: İşıl Var , Selin Sağlam
Yayın Bilgisi: 2015 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2104

0

2104

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

PİYASADA TÜKETİME SUNULAN AYÇİÇEK VE MISIRÖZÜ YAĞLARINDA AFLATOKSİN VARLIĞININ ARAŞTIRILMASI
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23126
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 386

1

0

386

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.