Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Umit Geçgel
Prof. Dr.
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi
Yayın
5
Hakemlik
20
CrossRef Atıf
1
5
Yayın
20
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi
Yayınlar
Manda Etinin Bazı Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Birce Baran
,
İsmail Yılmaz
,
Umit Geçgel
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1233124
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
660
0
FAVORİ
660
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TRAKYA BÖLGESİNDE COĞRAFİ İŞARETLEME ÇALIŞMALARI VE BÖLGE EKONOMİSİNE KATKISI
Yazarlar:
Özgür Karadaş
,
Emine Yılmaz
,
İsmail Yılmaz
,
Umit Geçgel
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Girişimcilik ve Kalkınma Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
745
0
FAVORİ
745
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Multi-criteria Decision-making Technique Approach to Assess the Microbial Quality and Safety of Fresh-cut Salads Sold at Retail in Istanbul, Turkey
Yazarlar:
Gülsüm Uçak Özkaya
,
Umit Geçgel
,
M. Zeki Durak
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.994068
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
853
0
FAVORİ
853
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SUMAK (Rhus coriaria L.) MEYVESİNİN FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Özgür Karadaş
,
İsmail Yılmaz
,
Umit Geçgel
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Trakya Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2262
0
FAVORİ
2262
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Chia Tohumu (Salvia hispanica L.) ve Yağının Fizikokimyasal Özellikleri ve Gıda Sektöründe Değerlendirilmesi
Yazarlar: Melis Erdoğdu,
Ümit Geçgel
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2905
0
FAVORİ
2905
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
Girişimcilik ve Kalkınma Dergisi
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Trakya Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Derim
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
KSÜ Doğa Bilimleri Dergisi
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Turkish Journal of Agricultural and Natural Sciences
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yayınlar
Manda Etinin Bazı Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Birce Baran
,
İsmail Yılmaz
,
Umit Geçgel
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1233124
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
660
1
ATIF
0
FAVORİ
660
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat