Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Kemal Kemahlıoğlu
Dr. Öğr. Üyesi
EGE ÜNİVERSİTESİ, EGE MESLEK YÜKSEKOKULU
Yayın
1
Hakemlik
2
TR Dizin Atıf
2
1
Yayın
2
Hakemlik
2
TR Dizin Atıf
0000-0002-8125-6563
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Hububat Teknolojisi
Kurum
EGE ÜNİVERSİTESİ, EGE MESLEK YÜKSEKOKULU
Yayınlar
Effect of black carrot (Daucus carota L.) pomace in cake and cookie formulations as a functional ingredient on sensory analysis
Yazarlar:
Evren Gölge
,
Gülden Ova
,
Kemal Kemahlıoğlu
,
Mustafa Kemal Demirağ
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH22010
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1954
0
FAVORİ
1954
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Food and Health
Hakemlik
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat