Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Onur Ketenoğlu
Doç. Dr.
ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Yayın
1
Hakemlik
11
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
1
1
Yayın
11
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
0000-0001-7584-8389
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Mühendislik
Gıda Bilimleri
Yağ Teknolojisi
Temel İşlemler
Moleküler Damıtma
Yağ Teknolojisi
Kurum
ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Yayınlar
YER FISTIĞI (Arachis Hypogaea L.) YAĞININ FARKLI ÇÖZÜCÜLER KULLANILARAK DEĞİŞKEN GÜÇ VE FREKANSLARDA ULTRASON DESTEKLİ EKSTRAKSİYONU
Yazarlar:
Onur Ketenoğlu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19132
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1079
0
FAVORİ
1079
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Hakemlik
Balıkesir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Derim
European Food Science and Engineering
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
İstanbul Ticaret Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Sakarya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yayınlar
YER FISTIĞI (Arachis Hypogaea L.) YAĞININ FARKLI ÇÖZÜCÜLER KULLANILARAK DEĞİŞKEN GÜÇ VE FREKANSLARDA ULTRASON DESTEKLİ EKSTRAKSİYONU
Yazarlar:
Onur Ketenoğlu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19132
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1079
1
ATIF
0
FAVORİ
1079
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat